Mysdag imorgon onsdag!

Imorgon ska jag mysa med min Kim.
Vi ska åka till Farsta centrum och julhandla lite och sedan ska jag få mina naglar fixade av Bibbi på salongen i Farsta. Hon är så duktig och hon ska få göra dem lite juliga hade jag tänkt. =).

Jag känner mig halv seg i kroppen och ska lägga mig nu så min kropp får vila ordentligt. Hoppas på att jag mår bättre imorgon, annars kommer jag inte orka handla julklappar eller fixa mina naglar.
Men jag håller tummarna =)

Nu ska jag gå och läsa min VM bok som är så intressant att jag har svårt att släppa den när jag väl börjat läsa. En super bra bok för alla människor som vill få ut mer av sitt liv!

VARMA KRAMAR
i denna kyla
//ANKA


Underbara Anne och Lasse!

Måste verkligen skriva om er två.
Ni är helt klart dem bästa svärföräldrar jag kunnat önska mig och absolut den bästa farmor och farfar Noah och Liam kunnat få!
TACK FÖR ATT NI FINNS,
OCH STORT TACK FÖR ATT NI ALLTID STÄLLER UPP!

Idag ringde svärmor mig när jag var på väg hem med grabbarna.
Efter en kort stund i telefon så kommer dem sen över med världens julkalender till deras älskade barnbarn.
Den är super fin och så gulligt att det är två små paket på varje datum. 


Se så fin den är!

Super gullig!!

Liam vill öppna alla redan nu, men det får han inte! =)

TACK än en gång för att ni är just NI!!
KRAMAR I TUSEN TILL ER BÅDA!
//ANKA
 


Seg dag!

Idag har jag verkligen haft en riktigt seg dag, men väldigt skönt och behövligt.
Även fast jag nu varit ledig i 4 dagar så har jag inte hunnit vila ut ett dugg under helgen. Eftersom att barnen är hemma så blir det inte mycket vila, men har varit väldigt mysigt att få vara hemma en hel helg med kidzen och min karl måste jag erkänna. =)

Jag lämnade barnen vid 8 imorse och åkte direkt ner till Biltema efter det, då jag var i akut behov av spolarvätska. Blev även en julklapp när jag var där nere, hittade en perfekt present till min gudson Cevin när jag var där, hoppas han blir glad när Tomten kommer! =)

Har knappt gjort ett dugg hemma idag, ångest har man för det. Hade behövt tvätta, diska och byta lakan i sängen. Men jag har ringt två viktiga samtal istället och sovit. 
Det var så jäkla skönt att få sova ut lite mitt på dagen, då båda kidzen tyckte att dem  skulle vakna mitt i natten och vara riktigt riktigt jobbiga. 
Tänk att man nästa aldrig får sova en hel natt när man har småbarn. Sista gången jag sov en hel natt som jag kommer ihåg var för 1 vecka sen då Noah överaskade och sov hela natten. Men innan dess kommer jag inte ihåg det.
Men ska även tillägga att det är värt varenda vaken stund, även fast det är jobbigt.
För barnen är det mest dyrbara jag har! Mina älsklingar är värda att sova mindre för!! 

Idag serverades det Torsk, kokt potatis, ärtor och sås. Super smarrigt.
Linas Matkasse kom faktiskt tidigt idag, redakn vid halv 6.
Imorgon ska Marcus göra en soppa, ska bli spännande att testa något nytt.

Dags för mig att jobba imorgon, har längtat efter jobbet under mina lediga dagar, samtidigt som det varit väldigt skönt att varit ledig.

Ska bjuda på lite julbilder här hemifrån. Hittade min kamera laddare igår, så nu jäklar kommer det att komma upp massa bilder.

Vår älskade tomte älg som spelar musik! Barnen älskar honom!



Noah: Vad gör nu, nej inte pussa på mig.

Noah: okej, det var ganska mysigt trots allt. Haha
*Underbara, älskade barn*



MYSIGT SOM TUSAN MEN LEVANDE LJUS!
KRAMAR ANKA


1:a Advent!

Vilken underbar första advent det varit.
Inte nog med att det har snöat, men vi har varit i Nacka Forum och kikat på Pernilla Wahlgren och hennes son Benjamin när dem sjöng.
Vi passade på att shoppa lite julklappar också och barnen har haft super mysigt idag med oss. Marcus tog med sig Liam för att åka och kika på innebandy, där han fick två nya innebandy tröjor av farmor sin, vilken lycka.
Ni som inte känner Liam så kan jag säga att han älskar sina bandy tröjor. Han sover gärna med dem, vill ha dem på sig hela tiden, gärna flera dagar i rad och han vill inte att vi tvättar dem för då måste han ju lägga ifrån sig dem i ca 2 dagar *jobbigt tycker han* HAHA.
Medans dem roade sig med bandyn så har jag och Noah lekt på golvet, byggt lego, lekt en massa och bara njutit av varandras sällskap.
När Liam och Marcus kom hem så började jag med maten, idag serverade jag pasta med grönsaksröra, super gott och lätt. Under middagen pratade vi mycket om julen, tomten och om första advent med Liam. Vi tände även första Advents ljuset, super mysigt.

Barnen har badat och lekt super mycket nu på kvällen, somnade strax innan 19 gjorde båda två. Tog inte mer än 2 min så sov båda.
Igår bytte vi säng åt Noah, tog bort resesängen somhan haft ett tag nu efter att hans spjälsäng gick sönder. Så nu delar grabbarna på Liams säng, då den har sänglåda. Noah sover överst och Liam sover i utdragslådan. Vi måste dock köpa en till madrass. Funderar även på att köpa en våningsäng som är lite lägre, men dem kostar så jäkligt. 
Så det får vänta ett tag till =).
Är Liam för liten för att sova högst upp i en våningsäng? 3 år och 2 månader gammal är han.
Vad tror ni??

Nu sitter vi och kikar på Ensam mamma söker, så spännande!!!

KRAMAR
ANKA


bloggning

Kommer att blogga imorgon, på självaste 1:a advent. Tänk att man får tända första ljuset imorgon. Ska tipsa om en julklapp till barn imorgon, som jag köpte till liam i julklapp idag. Sov gott mina vänner. Puss och kram anka

Ny design!

Millan har fixat ny design till mig, som kommer upp ikväll. TACK gumman!!!

Idag har jag jobbat och fått julpynta, super mysigt. Slagit in paket och klätt julgran mm. I like!!

Fick en sån bra och gullig kommentar nyss från en kille vid namn Matte! *Tack för dina ord*

Imorgon ska jag fixa mina naglar, juhandla, ha möte på jobbet och sen mysa med älskade ungarna =). För Marcus kommer inte hem förens sent på kvällen, då han ska ut med jobbet på middag.

Nu är det dags att lägga sig så jag kan infinna mig på jobbet 8.00 imorgon för möte.

KRAMAR ANKA


Arga snickaren!

Vilken underbar människa som var med i dagens program. Jag kan verkligen sätta mig in i hans situation och det att han gör allt för barnen, det förstår jag!!
Barn rummen blev super fina och jag blir själv sugen på att göra om barnens rum och göra så att dem får varsitt rum. Men först måst vi bygga in uteplatsen så vi får ytterliggare ett rum innan killarna får ett eget place.

God natt kära vänner!


Underbar dag!

Idag har jag haft Liam hemma och det har vait sååå mysigt.
Vid 9 tiden åkte vi till Högdalens simhall för att leka, bara vi två. Och vi hade super kul, han simmade, hoppade, åkte kana och lekte järnet i barnbassängen. Det är så bra anpassat för mindre barn där.
VÄRT ETT BESÖK FÖR ER SOM HAR BARN!! =)

Efter badet så åkte vi till Farsta för att kika på lite julklappar och vi hittade en hel del, men kunde tyvärr inte köpa något då lönen kommer imorgon! =)

I morgon ska båda barnen till dagmamman, då jag jobbar! Men sen på fredag och helgen är jag ledig igen, längtar så.. Har saknat min familj otroligt mycket nu när jag jobbat.

Om 45 minuter är det ett nytt avsnitt av arga snickaren, ska bli kul att se hur dem inreder barnrummen!!

Äntligen en kväll för mig själv. Båda barnen sover, Liam somnade redan vid halv 7 och Noah däckade nyss.

Det har varit prat om att vi tänkt åka till Thailand igen 2011, men jag börjar tvivla nu efter manet olyckorna som inträffat där.
Eftersom att senaste olyckan, där en kvinna dog, var vid Hua Hin, där vi brukar vara. Så jag funderar på om vi kanske ska åka till Cypern eller dylikt. 
Får se vad min karl säger om detta!
Men komma iväg till värmen är i alla fall en sak som jag vet att jag vill, så fort som möjligt!!!
:o) 


KRAMAR
ANKA


På jobbet!

Sitter nu på jobbet och väntar på att sista kunden ska gå hem. Vi stängde 19, men det är några som än är kvar. När dem har gått så åker jag hem. Idag har jag sålt lite gran, dock inget att hurra super mycket för, men jag hurrar lite i min egna lilla värld, hihi.
Har haft en kund som jag även tror kommer att komma tillbaka, för dem vet att dem inte kommer kunna få ett bättre pris på samma säng någon annan stans. Skulle sitta fint om det ordern kom in på mig bara =). Hoppas hoppas!!

Saknar mina 3 troll där hemma!! <3

Idag är det mina hemmafruar på kanal 5... Love it =)

KRAMAR ankaaa


Skolan!

Jag kan inte förstå att Liam ska börja i skolan om nåt år, tiden har gått för fort. Liam blir hela 4 år 2011...
Och vår lilla bebis Noah blir 18 månader nu i December. Jag tittade på honom imorse och insåg helt plötsligt hur stor han blivit, lång, pratglad och otrolig envis. Han senaste ord är NEJ och det är till ALLT!! =)

Nu ska jag strax ta en dusch och sen blir det att åka till jobbet occh göra lite nytta. =)
Idag känner jag mig utvilad och full av energi. 

Hoppas att ni får en lika bra dag som jag tänker ha!

KRAMAR
Anka 



Dålig uppdatering.

Har jobbat hela helgen och varit helt slut, så inte orkat blogga alls.
Men idag har jag varit ledig och är mitt normala jag igen =).

I går gjorde jag en stor affär på jobbet, så jag var på toppen humör hela dagen. Det var en resa utöver det jag varit med om tidigare och riktigt kul!!
Mitt jobb är sjukt kul och givande, trivs som fisken i vattnet.


Idag har jag varit och handlat, har fixat julgardiner till köket och hallen. Och så har jag även slagit in en del julklappar, längtar så efter julen. Liam längtar efter tomten och alla paket som tomten ska komma med enlig honom.
 Har agerat frisör idag åt barnen också, båda var så otroligt långhåriga. Men nu ser det riktigt snygg ut =)

Helgen som kommer är jag ledig, men vi har en hel del att fixa hemma så kommer inte få vila mycket i alla fall. Måste ta fram julkartongerna och kika så vi har allt inför julen och allt julmys. Vet att vi måste köpa en ljusslinga och en julgran, men annars kanske vi klarar oss utan att behöva köpa något annat.

Imorgon blir det jobb och på onsdag ska jag ha Liam hemma tror jag för att åka och bada, mysigt som tusan. Funderar på sydpoolen då kanske, undrar om han kommer gilla det?!?

Jag försöker nu få vår 3 åring att sova, men han tok vägrar, vilken jag inte tycker är okej!!! Han vägar sova innan 22 nu för tiden. Och det är pga att han sover på dagarna, men det värsta är att det inte går att hålla honom vaken på dagarna. Så vad gör man i det här läget??


Nu är det smörgås och TV som gäller och troligen lite plugg. =)


Älskar mina troll mest av allt!!!

Kramar på er alla :)


Vad gör man!

När man hamnat på ett ställe där man inte vet själv om man vill vara?? Vad gör man när man tror på något, men inte får respons tillbaka på att det är bra??
Är det värt att fortsätta, är det bara en fas (som allt annat), är det okej att känna så här.
Jag är 23 år, har redan hunit byta jobb 1 gång, fött 2 barn, köpt lägenhet, köpt hus, köpt flertalet olika bilar, åkt på lyx resor, hittat kärleken... Vad mer har livet att erbjuda mig???

Jag må vara en krävande ung dam, men det är för att jag vet vad jag vill och så ska det bli. Vill jag byta jobb, då gör jag det. Vill jag köpa ny bil, då gör jag det. Envis/krävande, vet inte vad som är rätt ord för att jag är som jag är.

Nu ska jag ta och plugga, sen blir det till att äta lunch och plugga lite mera. Så jag lär mig allt inommitt nya jobb!

KRAMAR hoppas ni får en super bra dag!


Älskar mina barn!

Det finns inget mer underbart än sina barn, även om man kanske känner för att sälja dem ibland!!
Jag har just nu en underbar 3 åring vid namn Liam, han är kärlekssfull, glad och omtänksam på alla sätt.
När han såg mamma på TV för en vecka sen, sekvensen där jag var ledsen. Då kom han fram till mig och frågade om Anders var arg på mamma? Han trodde att Anders varit dum mot mig och att jag därför grät.
Underbara liam får mig alltid glad!
Han är en väldigt mogen 3 åring och det är inget skryt alls, BVC(barnavårdcentralen) har sagt dem orden och tycker att vi ska ta vara på hans "smarthet" och verkligen uppmuntra honom.

Sen ha vi även vår lille skutt här hemma, vid namn Noah 1½år. Han är ta me fasen överallt, hoppar från soffa till bord, från bord till golv. Klättrar upp på köksbordet mm. Men en väldigt levnadsglad herre som vet vad han vill och hur han ska få sin vilja igenom allt.
ÄLSKAR dessa gabbar mest av allt!

Tänk att två ban som inte alls var planerade från början kunnat göra mitt liv så mycket mer perfekt!!
 Underbart att se dem växa från små bebisar som bara ligger raklånga där man lägger ner dem.
Till nu när dem kan göra det mesta själva.
Liam får man inte ens hjälpa, han ska välja kläder, klä på sig och göra allt själv. 
Noah försöker göra allt, men vi får oftast hjälpa till i slutändan. Men han kan ta av sig kläder och äta mat själv i alla fall.


Igår åkte vi och handlade på City Gross i Länna, det är så mycket bättre än City Gross kungens kurva. För Länna har så fräscht och så har dem självscanning!!! *Super med scanning när man har barn med*

Idag blir det dags att jobba igen! LOVE IT!!
Tänk att jag ALDRIG tidigare känt så här inför att åka och jobba. Jag längtar verkligen, helt fantastiskt!
Man mår så mycket bättre i alla lägen om man trivs på sitt jobb! =)



Hoppas ni får en lika bra dag som jag tänker ha!!! =)
KRAMAR på er


PARADISET snart kommer vi...


Snart åker vi igen, Thailand 2011!!
Som jag längtar efter SOL och VÄRME.
 Ska bli såå otroligt skönt kan jag säga.
Får se exakt när vi åker men troligen runt februari/mars som vi brukar! =)


KRAMAR
ANKA


PARADISET snart kommer vi...


Snart åker vi igen, Thailand 2011!!
Som jag längtar efter SOL och VÄRME.
 Ska bli såå otroligt skönt kan jag säga.
Får se exakt när vi åker men troligen runt februari/mars som vi brukar! =)


KRAMAR
ANKA


Förändring!

Idag på jobbet så kom jag på en massa idéer och trix som gör det lättare/bättre för oss och kunderna. Ska ta det med butikschefen när tid ges.
Jag älskar att förnya och förbättra saker, så man kanske kan få ta lite ansvar där så småningom. Gillar vår butik som f*n och alla som jobbar där är så mysiga!!!!

Idag har jag fixat lite i butiken med alla REA artiklar och prismärkt varor, super kul. Vi hade en riktigt bra helg igen i kurva! 

Har saknat mina grabbar idag, så tomt utan dem på dagarna men jag vet att dem har det bra med sin pappa så det känns skönt. Idag har dem varit på Innebandy och firar deras gammel farfar som fyllde år. =)

Nu ska jag plugga lite och sen sova tidigt, helt slut efter dagen!

KRAMAR ANKA

Idag blir det jobb!

Jag är super laddad inför jobbet idag, ska bli roligt som tusan. Dock så har jag en sån otrolig hosta, som har bivit så jobbig att jag näst intill spyr för att jag hostar så mycket, inte okej!! Men jag kommer att se till så jag får ta kassan idag och inte sälja säng. Vill inte stå och hosta kunderna i ansiktet, känns inte riktigt proffsigt.
Men imorgon hoppas jag på att vara bättre och kunna sälja sängar =).


Barnen vaknade 7 imorse, vi tog det lugnt ett tag. Åt frukost, satte på oss kläder och sen åkte vi till dagmamman. Noah rusade in och Liam fick jag i alla fall ett hej då av. En puss, en kram och mamma jag älskar dig ses imorgon, haha.. Han trodde att jag skulle hämta honom imorgon, söta unge. Det är så skönt att dem båda två trivs så bra. =)

Bild tagen för 1 år sen. Mina små tomtar! 
Dem här tvä grabbarna är det bästa som finns.
Dem förgyller min vardag och allt jag gör det gör jag för att dem ska ha det så bra som möjligt!

Nu är det dags att sätta på sig sminket och jobb kläderna sen är jag fitt for fight.

Hoppas ni får en bra dag!
KRAMAR ANKA


Duktiga jag ;)

Idag har jag näst intill städat hela dagen, blev super bra.
Har även fått så mycket positiv feedback från gårdagens arga snickaren, där vi var med. Alla tyckte det blev så fint och ville också få deras hus/lägenhet fixat av Anders.

Jag fick en fråga igår vad jag blev mest nöjd med, jag kunde inte svara på det då när jag fick frågan.
Men idag kan jag stolt säga värmen! ör vi hade inte kunnat bo i huset utan värme. Sen kommer allt annat på en 2:a plats.

Jag har hunnit med av avvara två timmar på jobbet imorse för en kort utbildning, åkt en snabbis till återvinningscentralen i Högdalen, städat bilen och huset. Och nu sitter jag i soffan i stort sett halv död. Imorgon blir det till att jobba mellan 10:30-19:00, hoppas på att få sälja iväg en säng eller i alla fall en del tillbehör.

Jag njuter fortfarande för varje gång jag öppnar ytterdörren och ser hur fint vi har det hemma nu!
*Guld värt*
Jag ser hur bra barnen mår av att kunna springa runt i hela huset utan att det ska ligga verktyg överallt eller att jag ska behöva passa upp på dem hela tiden. *Kärlek*

Vår vardag har blivit så myckt lugnare och mer harmonisk efter arga snickaren, och det går som jag sagt tidigare inte att beskriva med ord hur tacksamma vi är över det!

KRAMAR ANKA


Huset är i topp skick!

Nu kan jag äntligen skriva av mig om arga snickaren och lägga ut bilder på huset! =)
Allt dem gjorde för oss är sjukt stort, en lättnad som inte går att beskriva. Jag är glad att jag sökte in till programmet och att vi fick äran att bjuda på oss själv i TV. =)
Vi fick trotts allt ett het nytt kök, helt nytt badrum, helt ny hall, fixat en del av avloppet, värmen och all inredning. TACK och åter igen TACK... Håller på att klura på något som jag kan göra för att tacka dem, men kommer inte på något riktigt bra dock.

Det bara rasar in mail, sms och samtal från olika håll och alla är så glada för vår skull. *TACK*

Bjuder på några bilder från vårt fina hus!!!



Vår nya hall!

Också hallen!

En del av badrummet!

Lägger upp fler bilder en annan dag =)
Nu ska  jag natta en trött Liam, som tittat på tv med oss.

Sov gott
KRAMAR




imorgon onsdag är det dags.

Ja det är faktiskt så att imorgon sänds arga snickaren, avsnittet där vi är med. Ska bli spännande och jobbigt på samma gång. Har aldrig varken sett eller hört mig själv på tv tidigare. Men det har marcus så han är rätt avslappnad. Imorgon fyller bästa svärfar lasse år också. Jag säger grattis i förskott och vi ses imorgon. :-) nu ska jag ta och sova. Kurs i barkarby för min del imorgon, sista dagen. Sen ska jag ut i butik och mysa med mina underbara kollegor. Sov gott <3

...Sjuk anka...

Idag fick jag lov att sjukanmäla mig för första gången på nya jobbet. :(
Inte särskilt kul alls, då jag har två dagar kvar på kursen och ville verkligen gå.
Imorgon är jag ledig, men på onsdag hoppas jag på att vara pigg igen!!!

Vaknade med huvudvärk, hosta, feber och känner bara hur kroppen säger ifrån. Åkte och lämnade barnen vid 7 och gick sen och la mig igen. Vaknade 12.30 och mådde fortfarande dåligt. Sen jag vaknade har jag haft sån jobbig huvudvärk, en sån när det dunkar nå grön djävulskt så fort man rör på sig. *fy fan*

Hämtade barnen vid halv 5, lagade jätte god fisk med sås och potatis. Båda barnen slängde sig maten,
men Liam åt hela två portioner och sa: mamma, det var jätte gott!
Det värmde i min kropp att höra från kräsna Liam.


Imorgon ska jag åka och byta däck om min kropp tillåter och sen blir det nog till att plugga lite också.
Har börjat läsa en super bra bok idag också.
Rekommendrar den till alla som vill bli en bättre människa eller till dem som vill bygga ett vinnande lag.


Nu ska jag sova.
GOD NATT.
Kramar Anka


Jobb och mera jobb.

I fredags så var jag ute med jobbet och det var riktigt jäkla kul. Dock så måste jag erkänna att när alkohol i all form kostar 25kr så dricker man inte precis måttligt. Vaknade på lördan och mådde illa som tusan, gick på muggen och utförde ett litet ärende "för att tala på ett finare språk", men efter det så var det lugnt. Bara att åka till jobbet och säja en massa tillbehör, super kul. 
Sen igår kväll hade jag och Marcus myskväll med Sex and the city 2 filmen, ost och kex. =) *Inte ofta man får mysa så*

Idag var det jobb igen och jag sålde min första säng. HAPPY ME! 

När jag väl kom hem strax efter 18 så var det bara att slänga i sig middag och sen lägga två trötta barn, börja städa och gå ner med tvätten. 
Såg mig själv på tv nu ikväll också, reklam inför Arga Snickaren på onsdag. Känns så sjukt!!

Nu väntar sängen på mig.

 
KRAMAR o GODNATT
ANKA

Arga snickaren!

Idag fick jag se mig själv på tv en snabbis, vilket kändes jävligt skumt. Vi är nästa avsnitt av arga snickaren och jag ser fram emot att få se hur "dum" man ser ut i TV, men det bjuder jag på. För nu har vi ett riktigt schysst hus.
Men var dem verkligen tvungna att börja med att visa när jag står och gråter liksom, haha. Och en sekvens där jag står och ser allmänt korkad ut. *bjuder på den me* 

Sen har dem skrivit helt fel i vår beskrivning på kanal5.se. 
Det ska då vara att jag är 23år och jobbar som säljare. Inte mammaledig och 22 år.
Sen står det att Liam är 2 år och Noah 9 månader. Jag kan då rätta till det och säga att Liam är 3 år och noah är 17månader. Men annars fick dem till det riktigt bra ;).

Idag har jag prov sålt säng till han som har hand om kursen och det var super nyttigt för mig.
Fick så mycket feedback, tips och råd. Sen fick jag mycket beröm för att jag är jag, om man nu kan säga så.
Jag har alla egenskaper som krävs av en säljare och det jag behöver finslipa är lite mer kunskap om produkter och lite smått i kring det. Men det är grymt, för det går inte att lära/träna sig till bra egenskaper som person, men kunskap om produkter och dylikt går att lära sig. Så ett stort PLUS till mig!
Det var skönt att få höra detta från en erfaren kille inom SOVA och att få köra ett "prov sälj" med honom.
Jag har varit nervös för detta provsälj sen igår, men jag tog tjuren vid hornen och bara körde, vilket var super bra av mig! *klapp på axeln*

Nu ska jag duscha och sen hoppa ner i min inte så sköna säng =)
KRAMAR och sov så gott!!  



Dagen till ära!

Underbara Tisdag, dagen har gått fort som tusan. Från lunch och fram tills dess att jag kom hem så har jag varit så seg i huvudet, inte kul alls. Men det var bara att ladda batterierna på nytt så fort man klev innanför dörren hemma, för då ska barnen och manen ha all fokus. Han knappt komma hem innan det var dags att åka iväg igen men nu var det hem till Anneli och David för att fira snygga Anneli som fyller år idag!! GRATTIS igen gumman!
Där blev det god tårta, kaffe och fikabröd. Noah käkade typ upp all min tårta, snodde mina kakor och en skulle han på min cola.. Jäkla unge och vara glupsk, haha.
Efter att vi kom hem igen så somnade ungarna direkt och jag satte mig och plugga som vanligt. Men har nu tagit ett break då jag hade ett tv program att titta på och nu ska jag sova, är ruskigt trött efter denna dag.

Hoppas att ni haft en bra dag som jag haft!!
KRAMAR

På onsdag är det dags igen!!

Japp på onsdag är det min favorit på tv. Anders Öfvergård, som är programledare för Arga snickaren på kanal 5, denna vecka är det en skit skum kille som ska vara med. Ska bli super kul att se.
Kan även slänga in att det är dags för vårt avsnitt att sändas snart också, jag har fått ett datum, men tänker inte gå ut med det. Dem närmsta vet och jag håller det på den nivån, haha. Vill ju inte skämma ut mig i onödan liksom. *ler*


Av egen erfarenhet så tror jag att det är svårt att hitta en mer underbar människa än Anders.
Första gången jag träffade honom var jag rädd, helt allvarligt.
Men så fort han presenterat sig och släppte lite på den seriösa figuren som han är, så kändes allt bara super bra. Han är en sådan varm person, givmild, rolig och vet vad han snackar om! 
Vi saknar han och hans underbara TEAM super mycket. 
Hoppas verkligen på att få träffa alla igen, inom en snar framtid! 

Är det någon som har ett tips på hur man tackar för en sån underbar grej dem gjort för oss??
Hur fan tackar man för det? En blomma känns mesigt liksom, efter allt dem gjort för oss! 
Tacksam för tips!!! 




Idag har jag haft utbildning igen, super kul. Kommer att sakna detta gäng sen när vi ska splittras om 1½ vecka för att gå till olika butiker och jobba. Men samtidigt är jag super laddad för butiken, längtar verkligen.
Vi kör en grej som heter spegeln på jobbet, först typ skrattade jag för att jag tänkte direkt "det där kommer jag aldrig göra".. Men när jag väl fått det förklarat ordentligt för mig så kände jag bara "wow, jag är på".
Det är alltså ett sätt att peppa sig själv, att tala om högt för sig själv vad man gjort för bra saker idag.
Detta gör man precis innan man ska lägga sig och sova.. För då kommer du att somna med ett leende på läpparna och vakna pigg och glad?!?!
VÄRT ATT TESTA, eller vad säger ni?!

På fredag är det After Work, mitt första After Work på SOVA. Ska bli riktigt kul att få se vad det är för filurer som jobbar i alla Sova butiker. Blir mat och dricka för hela slanten, men dock inte mycket dricka pga att jag jobbar på lördag och söndag =).

Nu hör jag sängen kalla på mig! Är så trött att det svider i mina ögon.

Mina 3 karlar har sovit sen 19.30, jag har pluggat, lagat mat till imorgon och pluggat ännu mera. Även hunnit med att ta emot LINAS MATKASSE.
Denna vecka kommer barnen att älska all mat! =) Även jag.

***   <3 PUSS O GODNATT! <3   ***


RSS 2.0