Byter blogg.

Gör det pga att det är så svårt att blogga från mobilen på denna sida. Så nu hittar ni mig på www.familjenbergman.wordpress.com framöver. See you there!! :)

shoppat och slappat.

Liam och Noah har idag varit hos dagmamman för första gången på över 1 månad. Det har gått hur bra som helst och dem hade verkligen längtat efter att få komma dit igen!

Igår la jag ut en hel del saker på annons!
*en barn rutschelkana. -såld idag-
*en barncykel. -säljs imorgon-
*en Bmw 2800
 
mm.
Hoppas på att få ihop lite pengar till annat åt barnen och åt vår renovering.

Vi har lite press på oss att få vår stengång fin tills min pappa fyller 60år, eftersom att vi ska fira honom hemma hos oss. Så tror nu att vi tar in en firma som gör det eftersom att vi inte känner att vi grejjar det själva. Tiden finns väl visserligen men inte den kunskapen tyvärr, men men.

Har suttit med liam nu på kvällen och beställt lite nya kläder till honom från h&m. Homnade på 600kr, sen har han fått köpa en saco säck för 349 med spndelmanen på, ett flygplan med spindelmanen på och en gubbe för 349 och sen ett bäddset med spindelmanen åt honom. Han blev så glad. Han ska få lite av detta när han fyller år.

Sen ska han få flygplanet som han valt för att han varit duktig och gett sina nappar till kattungarna på skansen.


Saco säck, tror  an kommer att bo i denna. =)

Jag vill göra om lite i grabbarnas rum, men känner inte att jag har den orken riktigt. Finns så mycket annat som jag måste prioritera i första hand =).

Imorgon ska jag unna mig ett frisör besök i mina gamla hemtrakter Vårby, ska bli så skönt att få ruffset fixat. =)

Nu är det dags att sova så jag orkar lämna grabbarna imorgon bitti!

KRamar på er alla!

RSS 2.0