Alla har vi något problem, eller?

Jag är en tjej med skin på näsan och säger mer än gärna till om jag vet att någon har fel. Är både en stark men samtidigt jävligt svag tjej. När det gäller mina barn så är jag 100gånger starkare än normalt. Men sen när det gäller lilla mig så är jag så svag. Gråter mer än nödvändigt till tv-program mm, haha. Sån är jag. Men det jag vill komma fram till är att alla har problem eller? För jag är inte perfekt någon stans. Jag har fått många lärdommar denna helg och hoppas nu på bättre tider. Sov gott

Oj aaa..

Denna vecka har verkligen varit utöver det vanliga.
Det har hänt mycket, jag har fått göra saker som jag ABSOLUT aldrig skulle gjort tidigare och jag har även fått lära mig otroligt mycket på samma gång. *ler*
Det jag då har fått göra som jag är super stolt över att jag gjort är att jag har spelat en massa
"roll spel" på jobbet, inför kommande säljsamtal med kunder.
Jag har alltså fått spela:
- säljare,
- kund
- coach.
Vi har även filmat detta och jag kan stolt säga att jag grejja det. Trodde jag skulle dö, få svettningar eller åtminstonde typ svimma, men ICKE da.. =)
Har även fått lära mig mer ingående om kassa systemet och känner mig nu liite mer säker där.
Har idag fått kunskap inom dun och fiber, super roligt och väldigt lärorikt för mig själv, då jag nu insåg att vi har helt fel täcken och kuddar hemma!!
INFO:
Ett duntäcke håller ca 10 år!
 En dunkudde ca 3 år! 
Så nu vet ni att det snart är dags att förnya där hemma ;).

Vi har haft vissa tuffa nätter med barnen här hemma!!!
 Båda vaknade tillexempelt inatt vid halv 3 och skulle prompt gå upp, INTE OKEJ!
Jag och Marcus hamnade då på tvären med varandra för att båda bara ville sova efter en lång arbetsdag, men det var bara att lägga om barnen och sen försov vi oss istället. TOPPEN....

Idag hade jag ett givande samtal med utbildaren på jobbet, han gav mig beröm och tyckte att jag redan gjort stora framsteg.
Då vi var kvar sist av alla så stod vi och pratade en bra stund om det mesta och jag berättade lite om hur jag varit som person:
- blyg,
- tillbakadragen
- och mer en som observerar än tar plats.
Han förstod precis hur jag menade och sa att han såg det på mig första dagarna, men att jag nu klivit fram mer.
Det gjorde mig varm i hjärtat, betyder super mycket för mig ska ni veta. För mitt mål är att våga göra saker som jag inte gjort tidigare, våga ta plats "det är okej" mm.
SÅ nu känner jag verkligen att jag gjorde rätt val som började på SOVA.

Idag skulle vi åka och handla lite frukost och en scarf till mig efter middagen, sagt och gjort. Vi åkte ner till MAXI, tog en kundvagn och traska in. Efter halva butiken började alla invändningar från Liams sida:
-Jag vill ha det,
- jag vill göra det,
- jag vill inte göra det mm.
Jag blir mer och mer stressad och känner att snart kommer BOMBEN, så jag lugnar ner både mig och Marcus. Liam blir lugn en stund, men det var helt klart lugnet före stormen ska ni veta.
Mitt bland mjölken,äggen,osten You name it, då slänger sig Liam raklång på golvet, TOK och då menar jag TOOOOK skriker så högt han bara kan och tvär gråter.
Precis som om vi slagit honom eller som om han brytit benet eller nåt..
Och jag skäms så in i h*lete, FAN vad den situationen var jobbig, pinsam men samtidigt jäkligt lärorik. För vi gav oss inte och han skrek HELA vägen till bilen, sen gav han upp..
1-0 till mamma och pappa, haha...

Oj nu blev det långt det här, men nu är det dags för sängen känner jag och hoppas på en välförtjänt sovmorgon ;).
PUSS O KRAM
SOV GOTT


att det ska vara så påfrestande.

Jag är fan konstant trött nu för tiden. Får aldrig sova en hel natt, har så ont i ländryggen och så vill gärna noah gå upp vid 5 på morgonen. Kram

...I miss...old days..



Liam och farfar blåser ut ljus på Liams 2 åra dag.


Noah lär sig krypa.

Noah ca 3 månader.

Mina små goa tomtenissar 2009.

Happy Noah..

Sötaste "mini" tomten. 2009

Go drink från härliga Thailand.

Liam får testa sitta fram i en Tuk-tuk i thailand 2010.

Saknar gamla tider när man tänker tillbaka, men samtidigt trivs jag väldigt bra som det är idag.

Idag hade jag en massa planer, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Millan kom hit en sväng för att kika igenom en massa barnkläder och till min lycka som fick hon med sig en kartong med kläder, leksaker och lite mer kläder. Dem ligger ju bara och tar en massa plats, bättre att det kommer till användning =).

I julklapp kan jag tipsa alla redan nu: Att Liam behöver 104 kläder i ALLT och Noah behöver 86kläder i ALLT. =)
Grabbarna bara brakar iväg här hemma i längden. 98 kläder börjar nu att bli för kort för Liam, så vi kliver nu upp i 98, medans Noah har 80 nu och kommer nog inom en snart framtid att kliva upp till 86. =) Stora killar.
Nu får man snart inte längre shoppa på baby avdelningen heller, skit.. Där är det ju billigast, haha..

Nä nu måste jag fixa tvätten, sen blire tidigt i säng för mig.

Kramar sov gott!! :D

men varför?

Varför ljuger man för någon man älskar, går bakom personers rygg och snackar skit? Why! Just nu känner jag två saker väldigt mycket kärlek men sen kom en liten bomb av en slump fram och halva min värld rasera, på 2sek. Sjukt vad fort det kan gå. :-( puss och kram god natt

Happy me!

Jag är en lycklig kvinna! Jag känner att jag har gjort något rätt iaf, har bytt jobb nyligen och det har gjort mig gott.
Är redan såå otroligt mycket piggare och gladare, ser fram emot att få gå till jobbet/kursen för att det är så härliga människor, ett kul jobb och stämningen på arbetsplatsen är såå underbar! =) Kan det bli bättre?? NEJ..

Idag har jag gått med en tjej på jobbet och sålt sängar, kollat igenom lite olika lakan, bäddmadrss skydd, örngott mm som vi behövde fylla på.
Denna helg har varit en super helg för vår butik, mycket som sålt och folk hela tiden. Min chef var på toppen humör imorse, det gillar jag!

Idag efter jobbet åkte jag direkt till Adam, marcus lillebror, som fyller år idag! GRATTIS på dig gubben!! 
Var super mysigt att träffa alla goa släktingar på hans sida och bara snacka lite skit och äta god mat som Lasse och Anne gjort! Tack, super gott!!

Båda barnen somnade i bilen på vägen hem och sover föhoppningsvis till imorgon bitti =).

Jag är ledig imorgon, så det blir till att städa, vila, sola, laga stor kok till veckan och handla lite bas varor hem.

Hoppas att ni haft en lika bra helg som jag haft.
Kramar och sov gott  alla underbara!

Nu ni.. Haha

Min dag började inte alls som jag tänkt mig. Jag och Marcus hamnad lite på tvärkant med varandra, för att vi båda sovit otroligt dåligt. Men det löst sig som vanligt efter ett tag :).
Klockan blev halv 10 och jag fick skjuss till jobbet av marcus snälla föräldrar, TACK än en gång!

Alla var redan där när jag kom och alla var så snälla, trevliga och inbjudande. Vi hade morgon möte vid 10 och det var skit kul, peppande, lärorikt och så fick jag lära känna alla! *love it*

Vi var 9 st i butiken idag som jobbade och vi hade FULLT upp HELA dagen! Från det att vi slog upp dörrarna tills klockan blev 17. Det var så mycket folk mellan 13-15 så ingen av oss hade tid att äta lunch. Men jag har haft så roligt. Lärt mig massor!!!
Jag har fått hjälpa en massa kunder så gott jag kunnat och fått fråga om hjälp ett antal gånger, men jäklar vad jag gillar detta! Så roligt att få hjälpa folk till att få sova bättre!

Ska snart ställa mig och laga lite mat, så jag har matlåda imorgon. Jag hade ingen mat med mig idag, men å andra sidan så hade jag inte tid att äta heller, hehe. Men det gör absolut inget. =)

Imorgon kommer kommer det att bli en super rolig dag, men nya kunder. I Like!

Juste när vi kom hem idag, Marcus och barnen hämtade mig, så var det något som lös på vår trappa. Det var bäck svart ute och så såg vi bara ett sken från trappan vid dörren. Både jag och Marcus blev lite halv rädda först, började tänka i konstiga banor och tillslut gick vi fram och kikade, där står en stor fin tomte med en lyckta i handen. Liam kikade lite halv och var väldigt osäker på hur han skulle reagera och noah var för trött för att ens reagera. Vi började ringa runt en massa folk för att få reda på vem som ställt den där, men INGEN svarade..
Men sen var det allt en Lasse Bergman som ringde upp Marcus och skrattade gott,.. Tack ni är så underbara!!
(Vi tänkte till och med efter om det var någon som drev med oss, i och med att det är OKTOBER nu, haha)

Liam ville efter ett litet tag gå ut och kika på tomten igen, efter att han inset att "Den är faktiskt inte farlig", sötnosen. Sen när jag la till att det är HAN som kommer med alla julklappar, då blev det super glada miner här som ni kanske kan förstå.

Båda barnen somnade tidigt nu på kvällen och vi sitter och kikar på "så mycket bättre", ett roligt program faktiskt/ pensionärs varning enligt vissa kanske??!?!?! Haha

Nu blir dags att sova snart, är så slut efter denna hektiska dag. =)

KRAMAR ANKA


värdelös tyvärr

Min telefon är i princip helt ny, ca 3månader gammal. Men den funkar inge bra. Vill ha en bättre, suck. Sitter på jobbet och inväntar alla andra. Idag blir det genomgång av de resterande sängarna.kul. Puss å kram

todelido

Vilken underbar dag jag haft. Har lämnat barn, solat, fikat med lasse, pluggat, lunchat med stefan, pluggat igen, städat, fått träffa arga snickaren som kom hem till oss, ätit pizza, myst med barn, haft givande samtal med min karl, tittat på arga snickaren och pluggat lite mer. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon ska jag få lära mig kassasystemet, ska bli as roligt, har alltid velat pilla på dessa apparater. :-D sov gott så återkommer jag imorgon igen. Puss och kram

Tisdag!

Idag har vi då haft tisdag hela dagen, och det bästa kommer så klart sist. Vilket innebär att det blir Desperet housewifes för hela slanten om en 5 minuter för mig.
Idag har jag haft utbildning i den Kungliga kurvan, med andra ord kungens kurva. Jag har fått lära mig om alla möliga olika textilmärken. Kan säga att jag haft en massa stunder då jag tänkt (wow denna vill jag ha).
Tycker att dagen i allmänhet gått fort som tusan och allt har bara flytit på.

Imorgon är jag ledig, eftersom att jag ska jobba i helgen.
Även imorgon så kommer min favvo hit oc hälsar på, Anders från arga snickaren. Dem ville filma liite mera, dem är så välkomna hit!!

Bloggar mer imorgon för jag har en hel del som jag ska ta itu med innan onsdagen är slut kan jag säga.

Kram på er alla.
Nu blir desperet för hela slanten.. I löööv it

Jag vill hjälpa!

Idag har jag fått lära mig vikten av hur pass viktigt det faktiskt är att sova i rätt säng. Alltså om du sover i en för hård eller för mjuk säng så kommer kroppen att belastas under sömnen om du ligger fel. Om man rör sig mycket under sömnen så kan man oftast säga att man inte ligger i rätt säng. För det är kroppen som vänder på sig automatiskt när det blir obekvämt att ligga på ett sätt att sova. Helst ska vi ligga på rygg och sova och absolut inte på mage. Ligger vi på mage och sover så påverkas många delar av vår kropp negativt, för andningsorganen som vi då "mosar ihop", sen har vi så klart positionen som nacken hamnar i vilket inte alls är ett sätt att låta kroppen slappna av på.
Om man har problem med ryggen, ländryggen och speciellt om man har fått wiplash skada, så sover man absolut bäst i en ställbar säng, där man sover med benen aningen upplyft och överkroppen likaså, detta gör att kroppen slappnar av på det mest naturliga sättet!
Nu har ni fått lite allmän info om hur ni ska sova!
Sen ska jag även tillägga att en säng ska inte vara dyr för dig, den ska vara ditt hjälpmedel till att slappna av varje kväll/natt, alltså är det DU som avgör om sängen är skönt eller inte. =)

Idag har vi alltså fått lära oss om Anatomi, riktigt intressant då jag själv har problem med rygg och tidigare haft som låsningar i länryggen.

Fråga gärna mig om ni har några frågor om sömn, säng eller något annat kul! =)

Imorgon ska jag på utbildning nere i kungens kurva, textil utb för att vara mer exakt, riktigt spännande må jag säga.

Kan berätta att jag blev så överraskad när jag kom hem idag. Jag visst att Marcus pappa varit här för att gjuta igen det sista i källaren, men inte att han varit så duktig. Han har alltså gjutit igen det sista i källaren, fixat med hålet där förra pannan kom in i huset (satt in ett rör som  vi ska ha en fläkt i och gjutit runt det), sen har han även gjort klart det sista med listerna i trappan och det var att sätta fast alla lister och mattorna.
Jag vet inte HUR vi ska tacka dig LASSE, men vi är otroligt glada för att du orkar  och vill hjälpa oss med huset. Du är guld värd och vi älskar dig så!


'Från arga snickaren till oss.
KRAMAR ANKA


SÄLJES!

Noah Bergman snart 1½ år gammal.. Nää skojja bara, men ibland känner jag att det blir för mycket med just honom. Han somnar jätte fint vid 19 tiden, men inte fasen sover han för natten då inte. Vaknar igen mellan 21-22,det slår aldrig fel. Sen dess kan han krångla fram till 24-01 tiden. Det är inget som passar, gärna ligga på mig så inte jag får sova, bara gnäll och gnäll tills han somnar för natten typ. Men tro inte att han sover fram till 08 för det.
Nej då, man ska gärna vakna runt 5 tiden oc gnälla till lite för att mamma eller pappa ska vakna och sen kan man gott och väl somna om igen. GRRR..

Ni ser, det slår ALDRIG fel. Nu gnäller han igen från sovrummet.

Dags att ta odjuret..

Sov gott..Noah på naturhistoriska!


god morgon.

Har nyligen vaknat. Fick sovmorgon idag, tack älskling. Känner mig nu otroligt utvilad och pigg. Idag måste jag åka och köpa en tjockare tröja som jag kan ha på jobbet, för det är ganska kallt i butiken. Annars har jag inga direkta planer. Puss och kram anka

Tack millan!!

För denna fina blogg design du gjort till mig.. Helt i min smak!! Kika in på hennes fina sida vettja: http://millan1985.blogg.se

Idag har vi varit sjuka duktiga här hemma, men dagen började riktigt tungt.. Jag han inte mer än att börja dagen innan min mamma ringde. Jag hörde direkt att det var något som hänt.
Precis när jag kände att något är fel, så säger hon att pappa fick smärtor i bröstet igår och jag känner bara hur tårarna börjar komma.. Men jag försöker att hålla tillbaka dem då barnen är i samma rum.
Men fick även höra att han mår bra och ligger på sjukhus.
Men även fast detta inte är första gången, så kände jag bara hur min kropp slutade fungera för en kort stund. Min älskade pappa, min hjälte som jag sett upp till i alla mina år, är faktiskt inte odödlig! Han är den jag ringer när jag bara vill prata, när jag har problem eller om jag bara vill höra hans röst.. Han är min "axel att gråta ut på"... Han är min pappa och en underbar person som jag verkligen ser upp till och älskar HÖGT!!!

Men han mår nu bra och det tackar jag otroligt mycket för!!!

Idag har Marcus pappa varit här och jobbat nere i källaren med Marcus. Dem la igen betong golvet som vi bilat upp, super duktiga har dem vart. Sen käkade vi lunch ihop, Anneli och David kom hit och fikade en sväng också. Efter att alla dem tre åkte hem så gick hela familjen ut på tomten för att njuta av den friska luften.. Jag började rensa bland leksaker och tog bort hoppborgen + poolen. Sen började vi med att riva trallen och ta bort massa plattor. Detta gjorde vi för att vi ska bygga en ny trall till våren och nu måste grävaren snart in för att fränera grunden och dem maler ju bara på = tar bort allt som är ivägen med en grävskopa. Så vi har rensat plattor som vi ska ha kvar. Sen har vi satt upp några hyllor, handlat mat och lekt med våra grabbar!

Nu är Marcus och kikat på hockey medans jag har suttit och pluggat på om sängar..
Ps, min favorit är en säng från Carpe Diem, vid namn SANDÖ. Den ska vara svart med kromade ben.. Ååå jag dör, är så kär, hihi.. Komforten, stabiliteten, designen mm, ja ni fårstår jag är officielt "nerkärad" i denna!
(Inom en snart framtid har jag övertalat marcus att köpa hem en sån, men nu är han nöjd med vår IKEA, sultan ramsäng + bäddmadrass..) 
 
Nu ska jag ta och läsa på lite om hästens säng också.. En riktigt "kunglig säng" må jag säga. Är sjukt impad av att det verkligen är ett hantverk och att det är naturmaterial i sängen. Även detta är en riktigt schysst säng.

Hoppas att ni haft en bra Lördag!
KRAMAR angelica


Snygg.

Idag ska jag ta och bli lite snygg i håret. Har bokat en tid till 11 idag hos min frisör sen många år tillbaka. Hon känner till mitt hår bra, jag blir alltid nöjd och litar på henne. Och så är hon inte så dyr heller ;), hihi.
Kanske lägger ut en bild på hur det blev. En före och en efter bild till och med kanske.

Jag har bestämt mig för att byta blogg adress då jag vill kunna fixa till bloggen, alltså göra den mer personlig. Så hoppas nu att http://millan19835.blogg.se hjälper mig med en snygg design. =)

Nä nu måste jag börja göra mig i ordning för frisören, ni vet säkert hur vi tjejer funkar. Det tar typ en halvtimme -timme att bli helt klar.

KRAMAR
Jag hoppas att ni följer med mig till denna blogg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0