Uppdatering igen!

Så där nu har jag lite tid över. Har haft en ledig dag idag. Lämnat barnen hos dagmamman, varit och fixat preventimedel och så har jag ringt efter en läkartid.
Barnens dagmamma har gått och brutit foten på 3 ställen, tycker så synd om henne, måste gjort så ont. Så nu får barnen var hemma lite mer, men det gör mig ingenting. Ska bli skönt att få mera tid med dem två små älskade trollen.

Idag han jag inte mer än innanför dörren med barnen innan Liam sov, Klockan var då inte ens 4. Noah och jag har hunnit med att rita, leka med lera, äta middag och så har vi klippt hans hår. 

Jag har nu inom loppet av ca 2 månader gått ner 6-7kg utan att göra ett dugg, äter som förut och tränar inte. Så ska nu få lämna prover och se om det kanske är diabetes eller sköldskörteln som spökar för mig. 
Jag hatar att vara så här smal, vill ha lite fett på kroppen i alla fall.

  
Hörs av imorgon igen!!
KRAMAR på er alla!
Sov gott


Usch..

Idag fick jag ett samtal med ett väldigt tungt besked, där jag mer eller mindre blev dömd för hur jag är som person.. Det är inte okej, vill inte heller gå in på detaljer för jag tycker inte att man kan dömma någon så.

Jag har nu senaste timmarna gått igenom detta i mitt huvud, analyserat om det är mig det är fel på eller inte. Och jag kommer fram till att det inte är mitt fel, utan det är den andra det är fel på som inte vill släppa in mig.

Har även varit duktig idag och jobbat, haft en bra dag med underbara kollegor. Dock inte fått sälja så värst mycket, men jag är nöjd överlag ändå.

Nu känner jag mig trött som fasen i kroppen, ryggen värker men samtidigt så går min hjärna på högvarv, jag kan inte sova.. =((..

KRAMAR på er alla
Sov så gott

ANKA

Jag behöver skriva av mig liite.

Vaknade imorse med två små underbara killar brevid mig. Jag har nog aldrig fått så mycket kärlek förut från barnen som imorse. Såå mysigt.
Och så kan jag äntligen säga att Noah nu har slutat med välling på natten, han har nu klarat sig 1 vecka utan och vaknar inte alls!! *happy mom* Äntligen kan jag också sova hela nätterna igen!!

Båda barnen är förkylda och har hosta, men eftersom att dem är så pass pigga och har så mycket energi så fick dem gå till dagmamman i alla fall, så jag kan jobba idag.

Idag skulle jag behöva gå till mvc, men har inte tid då jag jobbar från 10-15-19:30. Jag behöver hämta ut nytt preventivmedel, mina e slut.. Men nu har jag problemet med att jag inte vet vad jag ska välja... Förslag någon??

Jag har verkligen fått en "käftsmäll", jag har fått previlegiet att få vakna upp på nytt. Mina barn betyder allt för mig, även marcus. Det är min stora anledning till att jag gör allt jag göra idag.
Nu när Liam säger till mig att han nästan aldrig får träffa mamma, så gör det så ont i mitt hjärta. Det är inte okej, han är bara 4 år snart. Även Marcus känner att han få tar ett jävligt stort lass hemma, när jag jobbar 3/4 helger i månaden. Sen har vi minstingen Noah som inte vill släppa taget om mig, från det att vi vaknar och åker till dagis så kan han hänga runt min hals typ. Sen är han så ledsen när jag väl  lämnar honom, återigen det gör så ont i hjärtat!!
Känner mig som en värdelös mamma som utsätter dem för min frånvaro. Så något måste jag göra åt detta.

Jag har ännu inte hittat min röda tråd i livet, jag har inte hittat min "grejj" än, men jag hoppas att jag kommer på vad det är jag har för mål inom snar framtid. Att leva i ovisheten gör mig galen..

Jag har i alla fall kommit på vad jag har för delmål i livet, några små saker om jag vill och ska förverkliga.
1. Är att skaffa ett till barn någon gång.
2. Åka på en weekeend till Italien
3. Bli nattvandrare när barnen är stora nog för att vara ute på kvällarna.
4. Gifta mig
5. Åka till Bali
6. Börja spela golf.
7. Störst av allt, hitta mitt drömjobb. =)

KRAMAR
Ha nu en fantastisk dag!
För det tänker jag ha.
ANKA

Helgen!

Helgen har varit underbar faktiskt!
Har haft grillbesök både på lördagen och söndagen, båda dagarna var maten väldigt uppskattad. I lördags var Fredrik och Neo här för att äta mat, Kim fick förhinder efter jobbet så hon kunde inte komma tyvärr. Men vi hade trevligt i alla fall och fick en del gjort inför byggandet av altanen, nu börjar det hända grejjer.
Sen på söndagen hade vi min syster och hennes stora familj på middag, fick även lite hjälp av Jimmy med att bära bort stenar från tomten så grävaren kommer in. TACK för det!!

Idag har jag haft en slapp dag. Hade ett möte imorse som tog 1 timme ungefär. Efter det så var det en riktigt slappar dag, åkte till jobbet och la in två ordrar som skulle fixas. Efter det blev det en dag på soffan, tror jag somnade i 1 timme eller något liknande, så skönt. Vaknade lagom till grabbarna kom hem.

Liam var på dåligt humör när han kom hem, så han somnade redan vid 17 tiden. Tror han var rätt trött, att det var därför han var på taskigt humör. Noah käkade så mycket korv till middag att jag trodde han skulle kräkas tillslut, men det är en karl som ÄLSKAR kor helt klart. Perfekt för oss, billigt och enkelt att laga ;).

Jag har plockat undan alla leksaker från tomten idag också, hunnit med att tvätta 2 maskiner och hängt 1. Flyttat in våra nymålade möbler till inglasade uteplatsen och satt på nya dynor som vi köpte igår, blev super bra.

Bjuder på en bild på min älskling!

Denna bild tog jag när vi var på väg till skara sommarland för 4 år sen.
Tänk att jag fortfarande är kär i honom, efter nu snart 6 års tid tillsammans!
*love you*

Kramar Angelica


Fy skäms på mig!!!

Har varit dåligt med bloggande nu, men jag har en bra förklaring.
Den lyder som så att jag har haft mycket att göra både affärsmässigt inom jobbet och privat. Har hänt en hel del på båda nivåerna som gör att jag är ovanligt trött.

Jag börjar äntligen att hitta tillaka till mig själv, har haft lite kaos i mitt huvud den senaste månaden, men nu jäklar är jag snart på banan igen. Har hunnit gå klart coach utbildningen inom jobbet och det hargivit mig många byggstenar som jag nu kan använda. Jag har nu verkligen fåt lära mig hur jag ska coach en annan människa, inom ALLT. Det är fantastiskt roligt att få hjälpa en annan människa på detta sätt, coaching innebär helt enkelt hjälp till självhjälp. =).


Vill passa på att säga en sak till min älskade här hemma:
Jag älskar dig över allt annnat:
~Du är där när ingen ser mig
~Du är där när stormen yr
~Du är där när natten skrämmer
~Och du är där när dagen gryr
~Jag vill alltid ha dig nära
~När som åren läggs till år
~Och vad livet vill oss lära
~Är att framtiden är vår!!
*** Se till att fria någon gång nu*** ;) hihi

För att återgå till mitt vardagsliv så kan jag säga att imorgon kommer det ett stort last med trall virke till oss. Äntligen kan vi påbörja altan bygget =). Sen kommer troligen en grävare hit på lördag så vi kan fixa tomten nu snabbt innan vi kan bygga altanen som kommer att bli lite drygt 60-70kvm totalt.
Kommer bilder på det när det väl är klart. Jag har en förhoppning om att det ska vara klart innan min lilla bebis fyller 2år, vilker sker den 30 juni. Men det är lite mer än önskedröm kanske, tror inte vi hinner bli klara tills dess.

Liam ligger just nu i ca 40 graders feber, glansiga ögon och alldeles lelös i kroppen. Min plutt får vara hemma med mig imorgon och ta emot lastbilen som kommer på dagen.

Igår/inatt fick Jimmy och Jenny bebis, vill passa på att ge ett stort GRATTIS till sonen. Och passa på att säga grattis till Faster Kim också. =).

Nu ska jag lägga in lite bilder och sen sova med mina älsklingar.. Saknar dem såå mycket!!

KRAMAR på er alla..
Glöm inte bort att DU är fantastisk!














RSS 2.0