Trött som tusan..

Jag är verkligen så slut i kroppen, har haft två dagar på jobbet nu där jag varit aktiv hela tiden i stort sett. Super roligt och väldigt givande måste jag ändå erkänna! =)

Igår sålde jag två sängar, hamnade runt 100.000 för båda. Och idag sålde jag två till, dock inte lika dyra men i alla fall två super härliga människor jag fick träffa och bonda lite mer. Det här med kund kontakt är så härligt.
Alla är verligen olika och vill ha olika saker och när dem kommer till oss så är det min uppgift att göra det enkelt för dem och hitta rätt säng åt dem. =) Vilket man oftast gör, och när man väl hittat "dröm sängen" åt kunderna så blir dem alltid så glada och uttrycker det verkligen.
*Älskar mitt jobb*

Idag har jag även haft två sängsamtal där jag kunderna inte köpt, men vi fick bra connect coch hade super trevligt och roligt tillsammans. Att kunna skratta tillsammans med kunderna är guld värt.
1 par kommer tillbaka på söndag, då dem bokat tid med mig. Sen hoppas jag på att på att det andra paret kommer imorgon och har då bestämmt det sista angående den sängen dem vill ha.  Vore så kul att äntligen få sälja min första hästens säng också.

Har nu hunnit beta av: Carpe Diem, Hilding, Sova Bas, Jensen och Tempur. Har några kvar innnan jag sålt något från alla märken på SOVA.

Imorgon är det dags för jobb igen, så nu ska jag göra mig iordning för sängen.
Men först måste jag få Liam att somna innan jag själv kan göra det.
Kramar


Tror tomten tyckte jag varit snäll i år ;)

För jag fick en hel del...

* Presentkort på Ikea.
* Hårfön.
* Super mysiga canada tofflor.
* Kläder
* Smycken.
* En rosa tomte + bock.
* Super bra köksknivar.
* Chokladask.
* Pengar.
*En Kniv"låda"
*Bh-band + hårgrejjer.
*3st parfymer.
* Jesper juuls bok - Ditt kompetenta barn. Denna fick jag av min snälla chef =)

Med mera.

Känns som att jag har glömt hälften kan jag säga.
Men jag är riktigt nöjd med alla fina julklappar!



   

   '

Lite biler av vad jag/vi fick i julklapp!
=)

Nu ska jag ta och sova..natti natti

KRAMAR ANKA


Höstblåsor ??

Ja, Liam har åkt på något som heter höstblåsor och det verkar göra riktigt ont också.
Höstblåsor kan man få i halsen, gomen, munen, händer och fötter.
Liam har nu fått det i munen och på insidan av läpparna + på läpparna, dessutom har han feber och är allmänt påverkad.
Idag har han varit väldigt nere och ledsen nästan halva dagen. Han är dessutom svullen i munen så har han svårt att prata och har blivit som en bebis. Mumlar, pekar och bara gråter hysteriskt. Sen har vi vårt lilla troll Noah som jävlas hela tiden med sin sjuka bror, snor nappar, går och kramas mot Liams vilja, tar leksaker mm. Så det resulterar i ännu mera skrik och bråk.

Jag har pratat med vårdguiden ang. Liam idag, men dem säger att det är bara att ge alvedon och ge kallt att dricka. För det är svårt att äta och tugga. Detta smittar otroligt lätt tydligen och därför har liam utegångsförbud just nu, han får inte träffa några barn.
Vuxna kan också få detta, men det är inte lika vanligt. (hoppas att jag slipper det)
Jag hoppas även på att Liam blir av med detta innan nyår, så han är pigg och glad. =)

Nu sover båda mina små änglar och jag är super trött också, men skulle behöva duscha innan jag hoppar ner i sängen.


Jag kan berätta lite om vad som händer i vår renovering av huset!
Just nu håller vi på att göra iordning vår nya tvättstuga i källaren, det kommer att bli såå fint. Vi har införskaffat oss svart klinker, som Marcus och hans pappa håller på att lägga. (super snyggt)
Sen ska det målas väggar och införskaffa oss en bänkskiva, några skåp, lådor, torktumlare och sättas upp kakel ovanför bänkskivan. Ser fram emot resultatet =)

Sen så har vi fått problem med vår blandare i badrummet som arga snickaren gjorde iordning. Vi får nämligen inge varmvatten i duschen/badkaret. Så nu på onsdag kommer det en kille för att byta ut denna (efter 4veckors klagomål från mig). Men är glad att det blir åtgärdat nu åtminstonde. Ser fram emot ett varmt bad med mina små änglar. 

Så det är det som pågår nu med vårt hus. Snart hoppas jag att dem ringer från dränerings firman också. För nu är det dags att fixa grunden på vårt hus. Och han sa att det skulle ske nu i slutet av året/början på januari. =)
Spännande!

Nu ska jag ta och pussa på mina två gosse barn och sen ta en smörgås.

Ha en trevlig kväll!
KRAMAR 
ANKA =o) 


Såå skönt!

Idag har jag varit duktig och betalat våra räkningar. Passade då på att betala in liite extra på en räkning så att vi nu blev av med denna =), fasen vad det känns skönt..
Att bli av med ytterliggare en avbetalning är såå skönt, denna var på bilen och det betyder att vi får mer över varje månad nu istället! TJOHOOOO!!
Nästa månad blir vi troligen av med två räkningar till, känns så jäkla skönt kan jag meddela.

Min karl fick ett PSP 3 av mig i julklapp så han sitter just nu (inklusive Liam) bänkad framför TV och spelar. Snart ska vi spela BUZZ, såå kul. =)

Vi var på media markt idag och dem hade verkligen 20% allt i butiken. Så vi fläskade på med en mikro, BUZZ spel till psp 3, Bilar filmen till barnen, en HDMI kabel och en ny olja/vinäger sprayare. Allt gick på ca 1500 :- Istället för bara mikron 1495, 299,99, 649, 299 alltså = ca 2850 :- ....Snyggt gjort av ;) ...

Imorgon ska jag dessvärre gå till tandläkaren, vilket jag inte alls ser fram emot. har lite skräck och det gör alltid så förb*nnat ont när dem ska röntga mina tänder, för den där "skenan" eller vad det är man ska bita på.
Och så blir man även fattig på köpet *buhu*..

Nu ska jag ta och äta ett kvällsmål sen blir det till att ta en snabb dusch och där efter SOVA!!

KRAMAR PÅ ER ALLA!!

ANKA <3


Vilka fantastiska julklappar!

24 December 2010 var en trevlig dag!
Glada barn, super god mat och trevligt sällskap.

Vi åkte till mina svärföräldrar vid 11 tiden igår för att äta jullunch och umgås en stund.
Vi fick riktigt god julmat där och så är det alltid lika roligt att vara samlade allihop!
Dock så har jag två barn som kan vara liiite för mycket ibland, allmänt högljuda, liam som inte lyssnar alls
(3års trots) och Noah som kommit in i sin härliga 2 års trots ;). Så vi har några stunder varje dag som är riktigt jobbiga just nu.
Men för att återgå till julafton, så fick barnen så fina presenter och även vi av svärfäräldrarna, marcus bröder + Anneli och från marcus farmor och farfar!
*Tack än en gång för allt*

Efter julklappsutdelningen hos svärförsäldrarna åkte vi vidare till mina föräldrar för att fira resternade del av julafton.
Där blev det julmiddag, fika och så kom tomten på besök.

Barnen har verkligen fått super mycket julklappar och vi tackar så mycket för allt!
Även vi har fått välbehövliga julklappar som vi också tackar otroligt mycket för!
Jag fick bland annat ett presentkort på IKEA, det behövdes verkligen.
Marcus fick ett presentkort på Bauhaus som också är sååå välbehövligt, för att renovera lite mer på vårt hus.

Liams favorit julklapp måste nog varit hans spiderman dräkt, han har nu haft på sig den i stort sett sen han fick den igår, haha.
Noahs favorit är svår, han gillade väldigt mycket. Men jag är verkligen glad för alla kläder som han fick, då det behövdes till lill grabben!

Här kommer lite bilder från gårdagen!

Noah 18 månader tror att han kan låna datorn hos farmor i smyg.. Hehe

Liam och hans ena farbror Adam.

Så fint, gjort av Marcus mamma. =)

Lunch hos svärföräldrarna.
Jätte fin dukning!!!

Fina granen med många paket under sig!

Liam busar med sin andra farbror David. =)

En sån lycklig son har jag inte sett på ett tag. Hans dräkt skulle han sätta på direkt!

Så stilig! Och läskig ;)

En nyvaken son hos mormor och morfar.

Nu kommer tomten, man ser tomten lite svagt utanför fönstret.

Nu var det något som var super roligt, karlarna skrattar så dem nästan pinkar ner sig. Handklovar i marcus hand och skratt, den är bra.. HAHA

Våra två älskade charmtroll står och kramas i hallen =).
KÄRLEK på hög nivå!

Imorgon kommer jag att lägga in lite bilder på saker som vi fått, för den som är nyfiken.
KRAMAR Anka.
SOV SÅ GOTT!!


god jul älskade vänner.

Jag och familjen har haft en underbar jul. Nöjda och glada barn, kärlek mellan mig och marcus, vad mer kan man önska. Jag hoppas att alla blev nöjda med klapparna dem fick av oss också. Måste bara berätta att vi åkte in med noah till astrid lindgrens barnsjukhus i förrgår. Ingen hjärnskakning trodde dem, men jag börjar nämligen att tvivla. För han har dålig aptit, svår att trösta och är allmänt borta stund vis. Så kommer nog att söka hos barnläkare igen. Sov gott, bloggar mer imorgon och önskar er en god natt. Kramar anka

Noah..

Idag har jag haft en dag med min minsta son. Vi har haft super mysigt och så har vi varit med om en mindre rolig händelse.
Dagen började med att jag fick dra upp Liam som inte ville vakna, men efter mycket om och men så gick det tillslut. Klä på båda två, ge dem frukost och sen packa in dem i bilen raka vägen till dagmamman. Där jag endast släppte av Liam, då Noah och jag skulle på BVC besök.
Han fick en "OK" stämpel, leka med klossar, rita och prata det var verkligen inte svårt för honom =).

Efter BVC åkte vi en sväng till min mamma, där noah såg massa paket under granen, han kikade på väldigt många, klämde och skakade. =) *sötnos*

Efter besöket hos mamma så åkte jag in till stan för att hämta vagnen som låg i Marcus firma bil, sen åkte vi till donken i kunggens kurva. Noah ville inte äta så jätte bra, så jag fick offra mig och äta upp hans happy meal. 
Och därifrån åkte vi till H&M i kungens kurva för att fynda lite på deras super REA. Fick med mig 5 plagg till barnen för 155kr =), det gillar jag starkt. 

Skulle åkt till något köpcenter också, men jag kände att jag inte orkade. Så vi åkte hem en stund innan vi skulle hämta hem Liam. Det är nu det tråkiga händer.
Jag står i köket och plockar disk, samtidigt som jag pratar i telefon med Marcus och då hör jag bara världens duns inne från barnens rum. 
Jag rusar dit och ser Noah ligga på golvet under Liams säng och börjar tok skrika, hinner bara säga till Marcus i telefon jag ringer upp, Klick..
Sen reser sig noah upp och skriker det värsta jag hört någonsin från honom, ett skirk som skär i mitt mamma hjärta. Ser att han blöder från munen och att han fått en ordentlig bula i pannan. Så inser rätt fort att han måste ha ramlar ner från sängen/stegen med huvudet först.  
Sen detta hände så har han sovit 2 h, varit allmänt slö/seg. Väldigt gnällig och har ont i ansiktet/huvudet.
Och nu somnade han igen vid 19 tiden med 38.5 graders feber.
Ska ringa till vårdguiden nu och höra vad dem säger.
Kan vara en hjärnskakning eller något.

Sitter i kö nu för att höra vad dem säger.
Kramar anka


Julpyssel som barnen gjort!

Här är lite bilder på sånt som barnen har fått göra hos dagmamorna!
Super gulliga och fina grejjer tycker jag.

Denna fina har Liam gjort.


Denna har Noah fått göra! =)


Liams


Noahs


Super fina fågeln som Liam gjort med dagmamman. =)


Tomte smörkniv. Liams =)

Sen har barnen fått göra varsin söt liten tomte och en varsin servetthållare.
Deras dagmammor är så duktiga på att hitta på en massa pyssel, super roligt =).

Nu måste jag få ett barn vid namn LIAM att sova. Han är för jäklig på att hålla sig vaken tills vi går och lägger oss.
Vet inte hur vi ska kunna ändra på detta beteende, =(, men det måste vi göra för detta funkar inte.

GOD NATT ALLA GOA!!
KRAMAR ANKA


Måndag och Tisdag!

Igår så började min dag i KAOS!! Min chef ringer 8:15 och frågar vart jag är ??? Jag får panik och säger att jag kommer så fort jag kan. Fick dra upp båda barnen som fortfarande sov, slänga på dem kläder och in i bilen. Hinner lämna dem hos dagmamman och säger snabbt, jag är försenad till ett mötet, snälla kan du ge barnen frukost. Tack och lov så var det inga problem. Gärnet ner till jobbet med bilen, gick dessvärre inte att köra så fort som jag velat, men jag var nere på jobbet 9:15. Skämdes som en gris för att jag var försenad och bad om ursäkt.
Jag kan även meddela att jag brukar ta tid på mig på morgonen för att duscha, fixa håret och sminka mig. Men igår så han jag inte göra något mer än att släng håret i en snabb toffs, på med arbetskläderna och ta mascara. *kände mig inte fräsch* haha.

Jobbade sen till 19:40 igår, hade lite problem med kassan så det tog extra lång tid, men allt löste sig till slut =).

Idag har jag varit och handlat julmat med mamma, lunchat med min darling Kim, shoppat nya kallingar till Liam, städat hemma, bäddat rent. Nu ska jag snart gå ner med tvätten, vika tvätten som är torr och sen laga middag till familjen.

Lägger in lite bilder senare ikväll tänkte jag, när barnen somnat!

Imorgon ska jag till BVC med Noah, han ska få 18 månaders spruta, vägas och mätas =)..

KRAMAR


vilken dag.

Just nu är jag så trött, så jag tänker berätta om min dag för er imorgon. Kramar

Underbar dag!!

Igår blev jag utbjuden på middag och på stand up komedi med Magnus Betnér!! För er som inte vet så är Magnus Betnér min karls kusin =). Vi åt på en resturange på kungsgatan, super god mat. Båda två tog Entrecote med klyftpotatis, grönsaker och sås. MUMS.
Efter middagen så knallade vi ner till Kina Teatern för att få se Magnus, Livets ord. Han var riktigt jäkla rolig, men det är han ju alltid. Han har mycket bra att säga och jag blir positivt överaskad varje gång han står på scen. Han har verkligen fått en gåva att kunna prata så som han gör, och han har ju också tagit vara på denna otroliga gåva! BRA GJORT MAGNUS!!!





Om en timme ska jag åka till jobbet för att göra en massa nytta.
Igår jobbade jag och trodde jag skulle sätta en affär på 100 000 :-, men nej dem kunderna ville inte riktigt slå till igår utan skulle hem och kolla så att det verkligen skulle bli bra med dem sängarna och se över priset!
Jag vill sätta denna affär, jag vill verkligen. Har redan pratat med dem två gånger på 2veckor, och nu har dem sagt att dem kommer tillbaka innan jul för denna säng ska vara en julklapp till dem själva!

Nu är det dags för frukost och sen göra sig ordning för jobbet!


Juste igår när vi kom hem så hade tre bilar krockat nästan precis utan för vårt hus. 2 personer verkade vara allvarligt skadade, bilarna var rätt tilltryckta så kan tänka mig att det gått lite för fort kanske. Bör inte bli så stor skada om man håller 50km/h som man ska göra på Älvsjövägen (denna sträcka får väldigt gärna bli 30km/h).

HA en trevlig 4:e advent idag.
KRAMAR
ANKA


Har lånat telefon

Var tvungen att låna marcus telefon för att kunna blogga idag. Jag kommer nämligen inte in på blogg.se, förstår inte varför. Det har varit några intensiva dagar för mig nu, jobbade till 1 härom natten bland annat. Om en vecka så kommer tomten för att dela ut julklappar till alla som varit snälla! Hoppas att jag själv ingår där. Vet att vi kommer att ha två snälla och nöjda barn på julafton i alla fall. Nu ska jag fixa lite kvälls mackor. Sov gott kramar

Bloggar

Kommer att blogga imorogn är för trött nu =)

Lite bilder och känslor!




Lucia hos dagmamman! Liam är tomte och sitter längst ner till höger och noah är tomte i famnen på fröken längst bak.



Sötast lilla mini tomten.

Så här går jag kläd på jobbet, stilrent och snyggt.


Vår fina julgran, köpt på Hornbach för 449:-

Sötast storbror Liam! *kärlek*

Idag är jag en väldigt glad tjej, har fått sälja en säng till en super go kille som skulle flytta hemifrån.
Har ni tänkt på vad ett leende kan påverka andra människor? Om inte så prova!
Idag har jag varit så glad mot alla kunder och kollegor, och har fått samma respons tillbaka och jäklar vad bra man mår.
Tänka sig att ett leende från lilla mig kan göra någon annan så glad, vilken härlig känsla! 

Och nu snart är det världens bästa program på TV. SEX and the CITY Movie! 
Tänk att till och med killar gillar denna serie/film. Hihi

KRAMAR och ha en mysig lördag kväll! =o) 


Bild på nybyggda sängen!



Barnen älskar denna fina säng, det som fattas nu är bara en ordentlig stege som ska inhandlas. =)
SÄngen är gjord av Marcus och hans pappa!
KRAMAR


Tror det är Andar hemma hos oss..

Eller inte, men det här hände oss igår kväll!!! 
Jag släcker allt utom granen och en ljusstake i vardagsrummet för att sen gå och sova.
Efter några sekunder i sovrummet känner jag mig törstig, så knallar in i köket, där jag ser ena lampan som är tänd.
Börja då fundera i banorna: släckte jag inte den lampan? Kom fram till att mjo det gjorde jag.
Men precis innan jag hinner släcka den så släcks den av sig själv. Då började jag känna efter att något är fel, så jag drar som en avlöning in i sovrummet.
Där Marcus frågar varför det är tänt i köket, samma sekund som han säger det så börjar den lampan att släckas/tändas vart eftersom av sig själv..
Båda vi blir haft oroliga kan jag säga, Marcus ska då tända lampan i hallen, men det händer inget förutom att alla 3 lamporna i hallen bara glöder. Då ser jag att granen har slocknat och jusstaken. Nu kan jag meddela att jag är lagom skrajj, men tänker samtidigt det måste finnas en förklaring, så jag ringer min far halv 12 på natten för att kolla möjiga elfel.
Han frågar massa frågor, låter lite orolig och tillslut frågar han om någon av våra 3 faser gått, vi gick och kikade men alla var hela.
Marcus åkte till och med för att köpa nya proppar för säkerhets skull, men det hände inget. Klockan hinner bli strax efter 12 innan vi ringer Fortum för att kika om det är något fel i området, men det var det inte heller. Men hon skulle skicka en tekniker på det inatt för att vara på säkra sidan. För pappa trodde verkligen på att det var att vi bara fick ström in i 2 faser och inte den 3:e, vilket gör att det glöder och lever sitt eget liv på lampor mm.
Imorse när vi vaknade så lös granen och lite annat, så det var alltså fel på 1 fas in i huset.
TACK och lov så fick jag en förklaring till detta "spökeri", för på min lunch rast igår så pratade jag med en på jobbet, där hon berättade att hennes lägenhet är "hemsökt av andar". Så ni kan ju gisa hur nära jag var på att SKITA ner mig när lamporna började leva sitt eget liv här hemma igår. 
HaHa. *bjuder på den, jo jag är lite nojjig av mig som person ;)*
 
KRAMAR


12 h senare.

Äntligen hemma, inte alls mycket folk i butiken idag, men vi har fått riktigt mycket gjort, haft besök av brandmän ;) och haft riktigt kul.
Brandmännen skulle kolla våran nödutgång, kolla så det inte står en masa varor vid alla utrymningsvägar mm. Så klart håller vi just då på med inventering av lagret så det står grejer överallt, men brandmänen förstår och säger bara att vi ska flytta på varorna när vi är klara. =)

Jag skulle jobbat imorgon, men Oskar frågade om vi kunde byta dag. Så jag jobbar på torsdag istället =)
Bara skönt att vara ledig imogon kan jag tycka, då det var ett långt pass idag med mycket varu hantering *(lyfta,bära fram och tillbaka, packa upp och kasta kartonger)

Imorgon ska jag lämna barnen lite senare än normalt och sen blir det ett besök hos herr solarium och sen VILA en stund.

Jag saknar någon att prata med just nu känner jag.. Känner mig lite som en ensamstående mamma med ett jobb på 150%... När jag väl kommer hem från jobbet så är Marcus för trött för att ens prata ibland och sover innan 22 oftast innan 21.30. Medans jag är lite små speedad från jobbet vid 20.00 och inte hunnit varva ner än. Äter middag och sen börjar jag varva ner, men då sover redan han och barnen = jag blir ensam.
På morgonen när jag och barnen vaknar så har han redan åkt till jobbet.
Och vi kan knappt prata på dagarna då jag inte får ha telefon på mig under arbetstid.
Jag jobbar 3/4 helger..
Summa av allt = Hur ska detta funkar i längden ??!?!? 
...Förändring måste ske rätt drastiskt eller vad tror ni...

Nu ska jag ta en kvällsmacka sen blir det till att försöka sova.
Konstigt nog är jag sjukt pigg i huvudet men riktigt trött i kroppen.
Trodde att hela jag skulle vara död nu, men IKE DE.

KRAMAR ANKA



<3  Love ma family <3


Vilken toppen dag...

Jag har haft en sån bra dag hela dagen idag!
Humöret har varit på topp från det att jag vakna tills nu. =)
Jag har idag fått sälja en super snygg säng, en Carpe Diem, Sandö av rund modell. Och jag tillägger igen att den är super snygg och inte en av deras billigaste sängar direkt.
Denna modell är hela 245 i diameter, alltså en BJÄSSE, men riktigt cool, hade jag haft plats i mitt sovrum så hade den gärna fått stå där och se vacker ut! =)
Är så klart små avis på dem som kan ha en sådan skönhet i sovrummet och samtidigt ha råd med det.

Har även fått hjälpa alla möjliga olika människor med tillbehör, julklappar mm. Så roligt att göra folk nöjda och glada, finns ju inget bättre.

Idag har min älskade karl byggt säng med sin pappa åt våra grabbar. Den är riktigt riktigt fin och grabbarna verkar älska den!
Vi ska nu köra lite Spiderman tema i deras rum eftersom att Liam älskar spiderman.
*Det är en bra julklapp till honom för er som undrar, alltså spiderman grejjer till rummet*

Ska fota sängen imorgon så ni får se. =)

Efter jobbet idag så sålde vi vår gammla barnsäng, vi köpte den för 500 men sålde den för 1500. =)
Den affären tycker jag är rätt bra över 100% gick vi med vinst. Hihi

Nu ska vi dricka glögg. MUMS

Hoppas att ni haft en trelig 2:a advent!

KRAMAR


Lördag lördag.

Idag har jag jobbat, det har gått bra. Dock inte fått sälja någon säng idag, men sålt en hel del tillbehör och fårr hjälpa en massa olika kunder. Super roligt att göra andra nöjda!!


Marcus och barnen har varit på innebandy idag. Båda barnen är tokiga i sina klubbor och bollar, de blir verkligen krig här hemma om vi inte har dubbelt upp av alla innebandy saker. Kul att Noah som är 18 månader är helt alen i bollar och klubbor, och han är riktigt duktig på att pricka bollen. =)

Till middag bidag blev det TACO, så gott och enkelt. Båda barnen käkade super bra och det gör alltid mig varm i hjärtat! 

Nu ska jag fortsätta kika på dagissnuten, en riktigt bra film.

KRAMAR och trevlig lördag!! <3 

Barnen har bakat pepparkakor!!



En koncentrerad sötnos bakar pepparkakor!


Liam tyckte det var riktigt roligt med en bakstund.


Åå, så tjusigt ;)

Mammas lilla hjärta kan själv..

Nu är det smörgås tajm!!
KRAMAR


Blocket....

Har nyss lagt ut en del annonser på blocket.
Vi ska sälja en varmvattenberedare av modell NIBE, en babybjörn bärsele AIR, en del mammakläder och Liams barnsäng.
Liam säng säljer vi nu för att vi är i stort behov av en våningsäng. Marcus och hans pappa ska troligen bygga en egen på söndag. Kommer att bli super bra.

Hur mår då jag?
- Jo da, mycket bättre. Hostan hänger dock kvar, men man kan ju inte bli helt frisk på 2 dagar eller hur ;).
Imorgon ska jag äntligen jobba igen, som jag har längtat!!! TJOHOOO :)
Tänk, trodde aldrig att jag skulle kunna vara så glad över att få gå till jobbet, men det är jag. Mitt nya jobb har fått mig att inse att det kan faktiskt vara rikigt kul att jobba. Allt handlar bara om i fall man trivs. 

Nu sitter jag och dippar morötter och gurka med min karl, super smaskigt =). 

Ska ta och duscha strax, sen blir det till att natta mig själv ätt tidigt. 
KRAMAR & TREVLIG FREDAG!!
//ANKA  


Jag är en vandrande zombie!!

Vaknade och insåg rätt snabbt att denna dag kommer jag att ligga död i soffan. Det värsta som finns är att vakna med huvudvärk, helt täppt i snoken och hosta så det känns som att jag ska hosta upp lungorna.
Jag som nyss varit sjuk, åker så klart så nästa bacill direkt.

Är så otroligt trött på att vara sjuk nu, jag har mycket att lära mig på jobbet och det känns inte alls bra att vara borta från ett nytt jobb. :(

Men samtidigt känner jag att jag kan inte vara på jobbet och hosta kunder i ansiktet eller behöva gå och snyta mig stup i ett. Känns inte så proffsigt!

Idag tänkte jag försöka gå igenom mina anteckningar från kursen och gå igenom alla produkter vi har i butiken.
Men först blir det en lite tupplur så jag kanske blir frisk fortare. 

Ha en bra dag!
KRAMAR ANKA  


RSS 2.0