Thailand!

Nu åker vi strax, ska bli så skönt! Ha en underbar dag! Kramar

Ny design och Vm-dag imorgon.

Som jag har sett fram emot morgon dagen, efter att jag var på förra vm-dagen inne i stan så har jag verkligen längtat efter denna dag. Ska bli så intressant att se vad dem har att säga denna gång, vad kan jag ta lärdom av för kloka ord imorgon! Bengt och Lotta är två personer som håller i denna utbildning och dem är mina två stora idoler, dem är så inspirerande, roliga och kan se igenom en människa på några sekunder, riktigt duktiga på att läsa av personer. Precis så vill jag vara, det är mitt mål här i livet att bli så pass trygg i mig själv att jag vågar tro på min egen magkänsla vid varje beslut jag tar! Sen har min snälla och underbara Johanna fixat min design på bloggen, super gulligt av dig gumman. Tack än en gång. Ska försöka få en syskon bild på barnen när vi är i Thailand för att sen kunna ha på min blogg. Men det är lite som att leta efter en nål i en höstack när man ska fota två vilda barn. En går åt höger och den andra rakt fram, eller så ska någon hänga på mig eller bråka med varandra. Detta ska bli ett roligt projekt för mig att lösa. Jag har fasen inte ens packat än, känner mig liite stressad kan jag erkänna. Allt är inte framtaget som ska med och jag har ett berg av tvätt att lösa innan vi åker. Nu är det inte långt kvar innan jag får känna av lite sol på kroppen. Ha en underbar Söndag och Måndag!!! KRAMAR

Thailand 2011

På tisdag åker vi utomlands, det ska bli riktigt skönt att få slappa med kidsen i 3 veckor. Att kunna kliva upp på morgonen och redan då är det så varmt att man kan bada. Slippa klä på barnen overaller för att gå ut, slippa laga mat mm. Helt fantastiskt underbart, längtar så. Endast 5 dagar kvar. Idag har jag tapetserat klart i sovrummet, så nu kan nya sängen komma, troligen anländer den samma dag som vi kommer hem ifrån Thailand! Nu ska jag jobba fram tills vi åker, ska hinna med att packa, gå på utbildning på måndag och utgång/middag med jobbet på lördag. Tiden kommer att gå fort fram tills vi åker. Ska ta fram resväskan nu och packa det som går. Ha nu en fantastisk torsdag kväll. Kramar

Bebis idag

Vill slänga in ett stort grattis till min store syster som ikväll blev mamma för fjärde gången. Hon har en pojke på 5 år, en tjej på 3 och ett halft och en tjej på 2 år. Och nu kom lilla Charlie till världen! En fullt frisk liten pojke, han är så söt, riktigt fin. Idag har jag jobbat, sålt säng och varit duktig. Imorgon bjuder dagen på jobb och sen mys hemma. Ha en trevlig kväll nu. Kramar

Åå vad jag saknar bebis tiden med barnen!

Har legat i soffan och kikat på gamla bilder från när barnen var nyfödda. Och kan bara beskriva det med ett ord: UNDERBART.. Den tiden när dem är nyfödda är så fantastisk, så mysig på alla sätt, allt är så nytt och spännande.
Ska bjuda på bilder tänkte jag.

Noah bebis..

Syskonen bergman för 1½ år sen.

**Kärlek**

Noahs första steg

Liam 20 månader..
Så otroligt lik Noah nu när han är 20 månader..

Nu ska jag mysa med min karl och sen sova..

KRAMAR
Ha nu en fantastisk helg, för det ska jag ha!

Fyndat!

Igår fick jag världens tillfälle att fynda på Intersport.
Dem reade ut alla vinterkläder till 50%. Så jag plockade på mig ett Altitude set som Liam kan ha nu och Noah i höst.
Sen fick Noah ett varmfodrat regnställ nu till våren och hösten av märket didriksson och så fick liam ett varmfodrat regnställ från Mckinley.
Allt detta hade kostat mig: 2700, men jag fick bara betala 1300 för 3 super bra märken och 3 olika fodrade set. Jag är så nöjd.
Riktigt fina är dem allihop också.

Didrikssons varmfodrade regnställ, perfekt som vår och höst ytterkläder, då det är en jacka och ett par hängselbyxor. 
Detta fick jag för 325:- istället för 650.


Till Liam. Dock så är dem jag köpte med hängselutförande (vilket jag föredrar till barn). 
Liam tycker att an ser ut som en brandman.
Detta fick jag för 300 kr, ord. pris: 600:- 

Altitud jackan och byxorna hittar jag ingen bild på så får ta en själv så ni får se sen. :)
Men där fick jag betala ca700:- istället för ca1400:-...Så jag är mer än nöjd.


Nu ska jag göra mig iordning för jobbet.
=)

KRAMAR


Känslig håller på att bli stark

Jag har varit en väldigt känslig person sen barnsben, det är något som jag jobbat med i många år nu. Jag har gjort stora framsteg sen jag började jobba på sova, för det har satt mig i obekväma situationer, där jag behövt kliva utanför min safety box. Idag är jag stolt över mig själv, jag har insett rätt mycket om mig själv och kunder jag mött idag har omedvetet gjort mig starkare psykiskt. Jag älskar att få växa som människa, det finns så mycket att lära, så mycket att förstå. Det finns bara en sak som betyder mycket för mig just nu: jag måste ta ansvar för allt jag säger, gör och hör. För när jag tar det ansvaret till 100% så förstår jag dess mening och konsekvens. Nu säger jag god natt och puss o kram.

Min dröm?!?

Jag går just nu igenom mycket med mig själv, jag försöker helt enkelt att hitta min dröm. Jag vill ha något att se fram emot, ett stort mål. Men just nu är det bara små delmål som finns i mig. Vi behöver nu snart bygga ut huset eftersom att Noah ska få ett eget rum, men vet inte om vi ska ta in hantverkare på det eller om vi ska göra det själva, vad tycker ni? Vi har redan grunden klar och alla väggar är redan uppe, men vet inte hur vi ska gå till väga där ifrån. Hm??? Kramar till er alla

Vi bryr oss för lite om varandra?!?!

Vad F*N är det för fel på samhället idag igentligen.
Alla tänker på sig själv hela tiden, men jag kan lova just dig att vad Du än har för problem så är det alltid någon annan som har det 10 gånger värre.
Jag vill hjälpa människor, jag vill se till så att barn har det bra, jag ska göra en insatts för samhället, det har jag redan bestämmt.
Jag har alltid velat bli familjehem åt barn som kommer från familjer med missbruk eller andra problem.
Detta är något jag vill göra för att jag känner att jag kan ge väldigt mycket kärlek och kan får så mycket tillbaka av det.
Jag kan bidra med en enorm trygghet, härvaro och ge barn en stabil grund fyllt med kärlek. 
Marcus har nu också gått med på detta, men vi får se när vi ska ansöka om att bli ett familjehem.
Men det är något som legat mig varmt om hjärtat i 2 år nu och äntligen kan jag slå slag i saken.
Bara tanken gör mig otroligt glad, att få hjälpa ett barn att bli trygg som människa är nog det vackraste jag kan tänka mig.
Det är just det som jag brinner för nu :).

Nu ska jag sova och låta mina tankar vandra iväg inför framtiden.. 

Vart är jag på väg?
Vart ska jag?
Undrar verkligen hur mitt liv är om 5-10 år.. :)  

Kramar på er!


Stackars mig...

Idag skulle jag gått på möte på jobbet och sen jobbat hela dagen. Men jag hade ingen möjlighet att gå. Har legat vaken till och från hela natten. Har svettats och frysit, hostat och nyst. Och när jag väl skulle gå upp imorse så var min kropp så mör, hade så ont i musklerna,  feber och riktigt hängig.
Det första som slår mig är FAN nu kan jag inte jobba eller gå på mötet. Jag ringer up min chef för att kolla ifall jag ska gå på mötet i alla fall, men han sa nej. Så idag har jag sovit i  ca 7 timmar och resternade tid har jag legat död i soffan. Tagit alvedon typ var 4:e timme för att hålla febern nere men har inte fått ner den helt ändå.

Har nu under kvällen lyckats med att baka kärleks mums. Jag var så sugen på choklad, vi hade allt hemma så jag tog tag i det. Det går så snabbt att göra kärleksmums och så är det ju bara så gott.

Nu längtar jag till värmen i Thailand, orkar inte med denna kyla mer nu. Jag vill ha sol, bad och glada barn. Kidzen ska få äta så mycket glass dem vill, bada så mycket dem vill och bara få vara barn. Finns inget bättre än att se dem skratta och må bra.

Nu ska jag dö i soffan igen, orkar inte sitta vaken mer nu.

KRAMAR på er alla!

Nu är det dags igen

Jag ska nu börja sälja fler barn kläder, för det gick så bra sist. Fick in lite över 2300 kr och har en hel del mer att lägga ut. Ska även sälja en iphone 3 och en xperia mini som nu bara ligger. Idag sålde vi vår mclaren vagn också, fick 1500 för den känns riktigt bra. Nu ska jag ta min lilla Noah som låter i sovrummet. Puss o kram på er

Känner mig dålig..

Vaknade idag med världens värk i axel, skudra och med strålning upp mot huvudet, så har dessutom haft huvudvärk hela dagen. Min snälla kollega charlotte som är utbildad sjukgymnast, masserade och knådade innan vi öppnade butiken men det försvann endast en liten stund. Nu har jag fruktansvärt ont och har varit hos svärmor och fått någon stark salva och tabletter, det mest jobbiga är att det strålar upp i mitt huvud konstant.. =(.. Måste berätta om vården upp hos närakuten i liljeholmen. Jag kommer aldrig mer att åka dit. Liam och jag var där i veckan för att han haft problem med öronvärk. När vi väl får komma in så är läkaren allmänt otrevlig, men jag ser förbi det. Men sen när Liam står och trycker i ett hörn för att han är rädd så säger läkaren: men lilla gubben nu får du komma för det är andra barn som väntar, jag tittar argt på läkaren och säger att han får vara lite försiktig med Liam för att han är blyg. Jag går då fram till Liam och försöker prata med honom, då kommer läkaren och säger till mig, håll i honom så jag kan titta i öronen på honom. Detta göra mig så förbannad, för det är inte ett okej beteende från en läkare. Jag ska ringa upp till dem i veckan och berätta detta, för jag anser att man måste vara försiktig med barn. Och dessutom ska inte jag behöva fråga läkaren vad som är fel med Liams öron, han tittade och sa bara nej inte öroninflammation, sen vad han tyst. Jag får då fråga, men varför har han ont, varför är han ledsen på natten mm. Men det ända jag får till svar är gå till er husläkare.. Inte ofta jag blir arg på människor, men detta gjorde mig riktigt förbannad! *Idiotiskt gjort rent ut sagt* Nu ska jag mysa i soffan med mig själv, har så ont i huvudet.. Kramar och ha en fantastisk kväll!!

Coaching

Igår fick jag riktigt bra coaching från min chef. Han fick mig att inse hur mycket jag har växt på kort tid, fantastiskt roligt. Det är riktigt skönt att för första gången känna att jag är med i ett team där människorna verkligen bryr sig om varandra, där jag kan öppet visa vad jag känner utan att bli dömd, helt fantastiskt underbart. Idag ska jag ge allt på jobbet, jag har varit lite off senaste dagarna eftersom att mina tankar varit hos min vän som gick bort. Men nu börjar det kännas Mycket bättre och jag kan äntligen börja slappna av. Nu ska jag gå och mysa med min Noah som redan är vaken. Liam sover fortfarande, han gillar verkligen att sova, precis som hans mamma. Ha en fantastisk dag nu, kramar Angelica

I´m a happy woman! :)

Hihi idag har jag fått en "present" från min darling.
Jag har fått en IPHONE 3gs, svart. Såå fin.
Som jag har längtat efter denna dag, har tjatat hål i huvudet på honom och han lovade mig en i julklapp.
Och nu har jag äntligen fått den.
Kommer att bli billigare i månaden än vad jag har nu, så super bra.

Idag har jag jobbat som vanligt, det har gått bra och jag kämpar på som vanligt.
Imorgon ska vi ha möte inne på Sveavägen tidigt på morgnonen, 7:30. Alltså innebär det för mig att jag måste gå upp vid halv 6 senast, för att fixa barnen och mig själv. Måste lämna ungarna senast 6:30 för att hinna i tid.

Efter mötet så ska jag jobba hela dagen och sen på kvällen är det tilltugg och bira på Oléarys inne i stan med jobbet. Men jag vet dock inte om jag kommer att orka gå dit efter denna tidiga morgon, vi får se.

Nu ska jag ta och fixa lite inför morgon dagen. Är redan såå trött.
Kramar på er alla!!

Angelica 




RSS 2.0