lite allmänt....

Idag har jag varit ledig, mycket skönt måste jag erkänna.
Har hamnat lite i  en svacka pga av att det är mycket runt om mig just nu. Pratade med Marcus om det idag och han stöttar mig så mycket han kan.. *TACK älskling*.
Är så rädd att hamna i en depression, har varit där förut och vill absolut inte dit igen. Så jag försöker att göra allt för att undvika det just nu.

Veckan som är nu ska jag jobba 8 dagar i rad, ledig 2dagar, jobba 7 dgr, ledig 3dgr, jobba 8dgr sen har jag SEMESTER i 3 veckor!!! LOVELY!!!

Just nu har jag mycket som skall göras och som jag måste bearbeta, vilket gör att jag inte kan göra allt på en gång och då kör det ihop sig lite för mig. 
Jag har s mycket prylar på tradera som nu skall postas, ca 15 olika paket som skall iväg till olika personer. Det är en tjej som vunnit 15 andra auktioner så hennes paket blir lätt att posta =). Men det är mycket att hålla reda på ska ni veta.
Har nog dragit hem runt 2500:- på dessa fantastiska barn kläder som bara legat och skräpat nere i källaren. 
*Jag är mer än nöjd för detta*

Nu måste jag lägga ut en vagn på blocket, då vi har 4 st hemma. Skumt nog. 
Sen är det dags förmig att sova i några timmar för att sedan ge gärnet på jobbet =). 

KRAMAR på er alla underbara! <3

*Vila i frid Kristoffer, du finns i mina tankar hela tiden*
Saknar våra tider när vi var små.
  

Trött mamma.

Jag är en riktigt trött mamma nu kan jag meddela. Har jobbat 4 dagar i rad nu, ledig imorgon sen jobbar jag typ 6-7 dagar i sträck.Har tagit på mig några extra pass för att jobba in semester dagar inför Thailand 2011 =).

Jag har nu sålt en del barn saker på tradera, men har mer än dubbelt så mycket saker kvar att sälja. Ska lägga ut vår ena sulky vagn på Blocket nu, sen ska jag fota en massa barnkläder och lägga ut på tradera imorgon eller idag om jag orkar. Imorgon måste jag posta en hel del kläder som redan blivit sålda. =)

Tror nu att jag snart är upp i 1500:- för saker som bara legat och tagit plats. Känns super skönt att sälja till någon som kan ha nytta av det istället.

Denna helg har varit ritkigt tung och jobbig för mig, då jag fortfarande bearbetar min kompis död så flyter tankarna iväg ibland på gamla minen och saker vi upplevde tillsammans. Jag gick inte på minesstunden som var i lördags för att jag inte hade klarat det, jag fick höra nu i efterhand att hans föräldrar och bror var närvarande, så jag är väldigt glad över att jag inte gick. Det har blivit alldeles för tufft och sorgligt för mig. Men jag har Tiffe i mina tankar och nu vill jag bara veta lite mer exakt vad som hände så det blir lättare för mig att bearbeta detta.
Har fått reda på att han dog den 21:a vid 8 tiden, troligen att han är hem transporterad nu och att dem blivit på körda av en bil medans dem stog och kollade på utsikten. =( *tårar*...

Nu till lite gladare nyheter. Jag är stolt över vad jag presterat denna månad på jobbet, jag har fått ordning på saker och ting, vilket gör att jag har super koll själv =).

Jag ser fram emot vm-dagen som sker den 28:e mars och såklart ser jag fram emot den 29:e då min utlandsresa börjar med familjen.. *kärlek* Saknar mina barn så otroligt mycket. Vet att mina älskade barn kommer att ha super roligt med mamma och pappa i poolen, solen och leka hela dagarna. =)

Nu ska jag ta och fota en hel del.

Kramar på er underbara människor!
*Glöm inte bort att just DU är unik*

Saknar ord!

En av mina bästa killkompisar i högstadiet har gått bort. Detta har jag tagit jävligt hårt.
Det kom som en chock. :,( 
Han var den som alltid ställde upp för allt och alla, han fanns alltid där. Även nu, flera år efter skoltiden så fanns han där för mig hela tiden.
Vi var ju faktiskt kära i varandra i skolan också, så vi var väldigt nära varandra. 
Senast jag träffade denna fantastiska människa var för 1 månad sedan, då han kom förbi mitt jobb med 2 kaffe koppar och vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord i 30 minuter.`
 *Tackar gud för att jag fick denna sista underbara stund med honom*
Jag kan inte tro att det är sant, det går inte att förstå. Jag är nog i chock, men har i alla fall börjat bearbeta sorgen lite. Marcus är en god lyssnare tack och lov. 

Kristoffer Stenman, Du är älskad och saknad av många. Livet är inte rättvist, 23 år gammal, i dina bästa år. Så händer det ofattbara, på två röda så är du borta. 
Skänker mina tankar till din familj, din mamma, pappa och bror. Även till din kompis som ligger på sjukhus i gran canaria med allvarliga skador efter olyckan ni var med om. Hoppas att han överlever och att du har det toppen bra nu me. 
Vi ses på andra sidan älskade vän!! 

På lördag är det minnesstund för honom, jag hoppas att jag kan gå på den. Jag jobbar nämligen då, men hoppas på att komma ifrån en liten stund i alla fall. 

Hoppas även på att begravningen hinner vara innan jag åker till Thailand på semester, för jag vill och behöver ta ett sista farväl av denna fantastiska kille.  

KRAMAR till er alla!
äÄven styrke kramar till er alla som just nu går och bearbetar en sorg! Det är tufft som fasen men det grejjar du!


Inte sovit mkt alls....

Inatt hade jag så svårt att sova, vaknade flera gånger och trodde inte att det var sant, det besked jag fick igår kväll.
Barnen har krånglat inatt också, så inte många timmars sömn för mig inte.
Liam väckte mig vid 4 tiden och sa att han hade ont i magen, sen somnade han om. Men nu hela morgonen har han haft ont i magen och varit ledsen. Han inte mer än fram till dagmamman innan jag fick ta hem honom igen, för han hade så ont. Jag hinner inte mer än innanför dörren innan han springer på toan och bajsar löst.
Så lilla Liam är magsjuk igen =(.
Jag får så mycket skuldkänslor när jag måste ringa till jobbet och säga att jag måste vara hemma igen med sjukt barn, inte alls kul men samtidigt inget som jag kan styra över heller.
 
Jag sitter här i ovishet och vet inte riktigt vad jag ska känna, men känner sorg väldigt stor sorg inom mig. Det besked jag fick igår fick mig att tänka över ett och annat, att livet kan förändras på 2 röda sekunder. Mina barn är det mest värdefulla jag äger och någonsin kommer att äga, så därför göra jag allt för dem.


Att gråta för mig är ett sätt att verkligen visa vad jag känner och att bearbeta sorg.
Jag är en väldigt känslosam människa som behöver mycket närhet.
Marcus har inte riktigt förstått detta, då han är helt tvärt om.
Men jag hoppas och tror att han ser på mig när jag kan behöva en kram och stöd, för jag känner mig rätt dum som sitter och gråter för något som hänt och någon bara sitter och tittat på.

 
Nu ska jag ta hand om sjuklingen här hemma och bara mysa när vi har egen tid.
KRAMAR Anka
Ha en fantastisk dag alla där ute,


Så ont i magen!

Fick ett samtal nyss från en kompis till mig som kom med mycket mycket tunga besked. Vill inte gå in på vad, för att visa min respekt till honom och alla andra. Men fan vad jag grät efter vi la på luren. Vill bara krypa ihop och gråta, för det gör jävligt ont i mig.

Sov gott
KRAMAR

Natti natti.

Jag är så fasligt trött. Får fortfarande inte sova en hel natt, så här har det varit sen Liam föddes och det är snart 4 år sen. =)
Jag är jätte glad över att ha mina små guld gossar, men jäkklar vad det är jobbigt att inte kunna sova en hel natt varje natt.

Men nu ska jagta en liten tupplur innan det är dags att göra lite nytta =).

KRAMAR 

Jag behöver en ny design.

Min kära vän Johanna har erbjudit sig att fixa min blogg, så otroligt snällt av henne. Dock åkte hon och hennes familj på smekmånad idag, så blogg designen kommer inte upp förens kanske mitten på mars.. Någon annan som kan sånt där som kanske vill hjälpa mig? ! ? !

Idag har jag verkligen lagt upp en hel del kläder på tradera, dock så har jag så otroligt mycket mer att lägga ut. Men det är jobbigt att gå igenom alla kläder, fota, lägga in i datorn och sen göra en annons för alla kläder, det tar tid. Men värt det.

Har lagt ut Noahs polarn och pyret jacka, det är 5 dagar kvar på annonsen och den är redan uppe i 200kr =). Det kan jag iofs förstå, då den är super fin, bra märke och i nyskick. =)

Marcus är på Hockey med Fredrik ikväll, Noah sover och Liam kollar på sin idol spindelmanen. Jag ska nu ta tag i fler barnkläder och sen bara slappa framför tv.


Ha en underbar kväll med dina nära och kära! 
KRAMAR i tusen !!


världens mest fantastiska Måndag.

Idag är det en riktigt härlig dag, för jag är nämligen ledig =).
Men inte får an vila bara för att man är ledig, utan nu ska jag dra fram alla babykläder och se vad jag kan sälja vidare. Har så mycket fina baby kläder som kan säljas till någon som behöver dem mer.
Har lagt ut Noahs Polarn och pyret jacka för försäljninge, får se vad vi kan få för den. (storlek 86)

Ska även lägga bud på en begagnad POP jacka åt Noah, då han behöver en i stolek 92 nu till våren. =)
Ska kika över barnens leksaker också , finns säkert en massa baby leksaker som jag kan sälja iväg nu också.

Igår var vi på Äntligen Hemma mässan, det var så mysigt att gå runt där och bara drömma sig bort, saker som vi vill köpa men inte riktigt har råd med och bara vara vi två för en stund. Barnen var hos farmor och farfar medans vi strosade runt.
Vi fick en idé om att skaffa en utomhus bubbelpool, det kostade inte alls så mycket som jag hade trott, och månadskostnaden var inte mer än ca 200 för att ha den igång hela tiden. Vore ju super mysigt att sitta i den medans det är -15 grader ute. 
I sommar ska vi bygga ny altan på ca 60kvm och då funderar vi på att sänka ner poolen i den, men vi får se hur det blir med den planen. 

Nu ska jag ta fram lite babykläder och börja fota allt som går, ska även lägga ut en hel del mamma kläder som ligger och skräpar sen min graviditet med Noah. =o)

Hoppas att ni får en fantastisk måndag! 
 
Tittut..


världens bästa Fredag!

Jag har ju glömt att skiva om min fantastiska karl, ibland kan han överraska.
I måndags på alla hjärtans dag så kom han hem med en underbart fin vas med några rosor i mm. en bjöd han mig på middag också, vi åkte till Älvgården och jag åt plankstek. Så gott och uppskattat!!
Inte varje dag man får lyxa till det så!

Idag är det världens bästa fredag, det har det varit sen jag vaknade och den inställningen ska jag ha tills jag går och lägger mig, för då kommer det att bli världens bästa fredag!! =)

Strax ska jag ta och åka till mitt jobb för att sälja så sjukt mycket sängar ;), fast tror i och för sig att det kommer vara rätt dött idag, det är liksom inte så många som har pengar nu. Men med min inställning så kommer jag få sälja lite iaf. =)

Nu på morgonen har jag lagt ut lite saker på tradera, hoppas jag blir av med en hel del. Har rätt mcyekt kvar att lägga ut dock. Tror vi har 3-4 kartonger med babykläder i storlek 50-80. 
Noah har just nu 86 och Liam har 104. 

Jag ser fram emot Thailand, börjar tröttna rejält på denna kyla nu. 
Men bara  39 dagar kvar nu så det kommer att gå fort.

Nu ska jag åka till jobbet.
Bjuder dock på dagens bild på min tokiga lilla son.  

Noah sitter i en kundvagn! =)

Jag är tokig, men fasen vad kul jag har!! =)

KRAMAR på er alla och ha en fantastisk dag nu!
* * * ANKA * * *


Tradera!

Idag har jag fotat en hel del barnkläder som nu ska säljas. Har så mycket barnkläder så borde bli en del money.
För dem pengarna som jag får in ska jag lägga på barnens sparkonto, det är ju ändå deras gamla kläder.

Imorgon är det dags för barnen att återgå till dagmamman igen, efter några dagarna magsjuka. Men nu är det full rulle på båda två igen. =)

Noah har verkligen kommit in i 2 års trotsen nu, hemska jobbigt då Liam kommit in i 4 års trotsen liiite för tidigt.
Men jag ser det bara positivt, för det är nu dem formas som mest, till de två underbara killar som de ska bli. Detta är något jag tar vara på enormt mycket, jag märker resultat redan nu på 2 dagar när jag haft båda hemma.

Min minsta lilla ögonsten har exploderat i ord helt plötsligt. Jag förstår typ hälften, men resten går att lista ut. Det är så underbart att höra vad han vill.
Ett smakprov från idag:
-Mamma, oah ha sån.. Pekar på vindruvorna.
- Vill du ha vindruvor?
-Ja, oah ill ha druva.

Efter en liten stund kommer han tillbaka.
-Mamma ill ha mera.

För bara några dagarn sen så kunde han bara säga två ords meningar, men nu händer det grejjer. =)

Nu måste jag hänga tvätt sen sova =)

God natt.

KRAMAR


Mina älskade barn!

Liam har varit sjuk sen i söndags, då han spyde under hela natten fram till måndag morgon. Så jag fick lov att vabba i måndags, sen har jag även vabbat idag då han spydde igår också, men nu verkar han må bra igen. 


Igår hände något otroligt läskigt för mig. Jag hör bara hur Noah försöker hosta till när han sover, jag ligger i sängen brevid honom och läser en bok, Marcus vaknade till men somnade snabbt om. Jag går fram till Noahs säng och tror att han ska spy, men hör hur han har svårt att andas. Men han somnade om och allt lät normalt för en 5 minuter. Sen försöker han få luft igen, då slår det mig, ring efter ambulans, men jag tvekar för några sekunder samtidigt för att jag känner mig osäker.

Men tar snabbt beslut att ringa vårdguiden och hon tillkallar ambulans direkt, prio ett larm till och med.
Då var jag rätt orolig som mamma kan jag säga. Noah piggnar tack och lov till under tiden vi inväntar hjälp. Men man hör hur ansträngd andning han har hela tiden. Ambulansen är här inom 2 minuter och dem ber oss att sitta ner, direkt tar dem och kollar noah.
*syresättning,
*feber,
*hjärta och lungor.
Allt såg bra ut då, tack och lov. Men killen som jobbade inom ambulansen förklarade varför Noah helt plötsligt låter mycket bättre i luftvägarna. Detta är pga av att han troligen lider av förkylningsastma!

* Detta är något som kommer när barnet är förkylt och det är mycket jobbigare för dessa barn när dem är förkylda. Eftersom att det håller i längre än normalt, dem har ansträngd andning vid sömn för att luftvägarna svullnar upp och allt slem samlas i luftvägarna, dem har även ansträngd andning vid fysiska aktiviteter.
¨¨
Typiskt för astmaanfall =pipande/väsande andning, försvårad andning samt slemmig eller torr hosta. * 

Noah hade detta när han var liten, men det verkade som att han växt ifrån det. Men nu kom det igen och det rejält. Min lilla älskling skrämde sk*ten ur sin mamma.

Stackars Marcus som inte fattade någonting förens ambulansen var på plats, hehe. Men han var förvånansvärt lugn för att inte förstå. =).




Längtar till Thailand som fasen nu, inte långt kvar. Snart 1 månad kvar bara.
Jag vill åka till Krabi, men tror inte min andra hälft vill det dock.
KRAMAR på er alla
Hoppas att ni mår bra


Fredag, underbara dag.

Vet inte vart jag ska börja, har hänt en del sen sist som jag vill dela med mig av aoch framför allt skriva av mig om.
Igår jobbade jag och det gick utan problem, hade en underbar dag med fantastiska kollegor. Likadant idag, har haft en fantastiskt dag, haft mycket att göra från det att jag kom dit tills vi stängde. Men det är bara kul, butiken har blivit så fin idag. Vi har möblerat om på lite varor och fixat lite vår känsla i butiken, fantastiskt vad lite färg kan göra på kuddar, plädar, mm.. =o)

Ungarna var dem enda hos dagmamman idag, alla andra hade magsjukan inkl, en av dagmammorna. Så idag var det bara Noah, Liam och dagmamman Monica. =).

Jag känner mig så otroligt lycklig på många plan i mitt liv just nu, dock så har jag en hel del som jag känner att jag måste reda ut för att ligga på topp HELA tiden. Men det är små grejjer  tack och lov.

Idag har jag fått sälja 1 säng + en gavel över telefon, super kul. Hehe. Inte varje dag man får göra det liksom.
Ser dock väldigt mycket fram emot morgondagen, då vi kommer sälja som tusan om jag får bestämma sen kommer allas vår underbar Johanna ner och jobbar extra denna helg. =)

Nu ska jag ta och sega ner mig i soffan innan jag måste sova.

Hoppas att ni får en fantastiskt underbar helg, för det tänker jag ha! :D
KRAMAR på er alla

Glöm inte bort, ni som har barn:
Barn har inga problem, det är vuxna som skapar problem åt dem"..
En mening som slagit hårt i mitt hjärta, som jag lever efter nu.


Vart tog min energi vägen??

Senaste dagarna har det varit mycket nu och nu har min kropp sagt ifrån.
Jag har ont i magen, mår illa, hostar och är allmänt borta i huvudet, inte alls kul.

Idag ska jag ta mig till jobbet och göra klart allt jag inte han med i söndags och kolla igenom mina ordrar mm. Hoppas att jag orkar hålla ut hela dagen, för jag känner mig halft borta i skallen, men kanske blir 10 gånger bättre när jag får komma till mitt fantastiska jobb och göra en massa nytta =).

Nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning för jobbet =).

KRAMAR ANKA

Onsdag, underbara onsdag.

Idag vakande jag vid halv 8 och kände bara att jag ville somna om, men det hade jag ingen möjlighet att göra.
Lämna barnen och sen var det bara att sätta igång och ge 100%.
Idag har jag hunnit med en hel del:

* Tvättat 3 maskiner, hängt 2 än så länge.
* Varit och kollat nya glassögon, fick två par riktigt snygga för 2500:- på speacsavers.se... Super bra service oxå
* Lagat middag, diskat.
* Tagit fram däcken, det var ett projekt kan jag säga. (tog en hammare och slog bort isen som låg ivägen för att kunna öppna dörre, haha måste sett himla kul ut)
* Åkte ner med däck till bilfirman som nu äntligen ska lösa bort lånet på vår gamla bil.
* Jag har även dammsugit typ halva huset, både uppe och nere. Marcus var duktig och skurade nere i källaren och jag tog hallen på övervåningen.

Fasen, nu har Liam kissat på sig, måste göra va en mamma ska göra =)..
Ska ta hand om min älskade stora son nu.
Sen pussa och krama båda kizen godnatt..

By the way, känner mig helt borta i skallen. Trött, förkyld, hostig och allmänt seg..
Hoppas att det försvinner av lite sömn.

Kramar anka


Är så förbaskat ARG..

För att vi är lite duktiga människor så kollade vi nu upp ifall allt var löst med vår gammal bil, lån och så.
TACK och lov att vi gjorde det, för bilfirman som köpte in vår bil har inte betalat av vår skuld till banken, inte gjort ägarbytet ordentligt (hon ställde av bilen och gjorde ägarbytet när vi stod då, efter vi hade gått så har dem makulerat den), dem har inte heller ens ringt upp och meddelat detta. Jag har försökt att få tag i dem idag, utan resultat. Kanske är bra för deras skull för jag har varit så arg nu senaste timmen att jag typ gråtit. Det är inte ofta jag gråter av ren ilska, av människor som är så DUMMA i huvudet att dem inte kan göra rätt för sig. Och detta kallar den sitt företag, IDIOTER kallar jag dem allihop.
Jag får ringa runt till banken, konsumentverket och transportstyrelsen för att så reda på information och dnu ligger dem idioterna risigt till.
Banken som vi haft lån hos kräver nu att vi ska betala en faktura såklart, eftersom att dem inte löst vårat lån. VILKET inte kommer att hända..
Oj var mycket ilska lilla jag kan ha i mig, men detta är inte att acceptera någon stans.
Tack och lov att vi har en VOLVO nu där man får suverän service VARJE GÅNG...

Idag har jag hunnit med typ 100 samtal känns det som och så har jag varit hos optikerna, där jag blev utdömd.
IG till mig, haha..
Jag har fel på min syn, ser tydligen bara 40 % utan glassögon, hade jag ingen anning om, har ett så kallat brytningsfel. Men det är ju tack och lov inget som inte går att fixa =).
Hittade ett par as snygga brillor och kommer till kassan, hon slår in allt och säger ja detta hamnar på 6000:-..
TRODE FAKTISKT ATT JAG HÖRDE FEL DÄR!!
6000:- För vadå??
- Mjo märkes bågar hittade jag såklart, bara dem för 3000-3500 :-
sen kostande glasen 1300 st, behöver såklart två, ett till vardera öga. 
Jag höll på att svimma och sa, du jag kan inte göra en beställning nu har inte pengar på mig, så min sambo får följa med mig lite senare idag.. 

Jag har nu överlagt med mig själv att det är på TOK för mycket pengar, dock väldigt snygga bågar..
Men ska gå till något annat ställe och kika.. 

Nu måste jag få tag i han på bilfirman för nu börjar jag bli riktigt förbannad på dem. 
Det här är inte ett okej beteende från en seriös bilfirma.

Jag var på utbildning igår och fick lära mig att det finns bara 3 olika människo typer,
en grön gubbe.
en gul gubbe
och
 en röd gubbe. 
Mälarvik.se är helt klart en stor jäkla RÖD gubbe.... 


KRAMAR FRÅN MIG!!
:D


fantastiskt helg...

Det är helt underbart vad jag är laddad inför morgon dagen, jag ska få gå en utbildning genom jobbet som kallas för VM utbildning, det ända jag behöver bidra med, för att få ut mest av utbildningen, är min nyfikenhet och det mina vänner är jag BÄST på.
Jag har alltid varit nyfiken av mig och om man inte är nyfiken av sig som person så måste man fasen ta och ändra på det tycker jag. Eftersom att man mår så mycket bättre, får lära sig nya saker hela tiden och framför allt så bidrar man med att vara så mycket mer lyhörd.
Hur fantastiskt är inte det da ??? :)

Denna utbildning tror jag kommer att ge mig så otroligt mycket positivt, för just nu står jag i ett vägskäll av mitt liv där jag bara är. Jag behöver en livs coach som kan leda mig på rätt väg och hålla ett öga på att jag sköter mig känns det som. Jag har funderingar på att skaffa mig en coach för att jag ska kunna utföra allt det jag vill till 100 %, men nu återstår bara att fråga denna person om den vill ställa upp på detta ärofyllda uppdrag ;).

Jag har nu länge stått och trampat på samma ställe, jag tror att jag vet vad jag vill, men samtidigt så tror jag inte ett dugg på mig själv i vissa lägen. Jag ger mig väldigt lätt och vågar inte riktigt kliva utanför denna trygghets zon. Jag har provat att anta utmaningen på jobbet och kliva utanför boxen och det har verkligen gjort mig starkare så jag vet att det är riktigt bra att våga kliva utanför sin zon, men sablarna vad det är läskigt på samma gång.

Nog pratat om mig här känner jag.
Men vi alla i familjen mår i alla fall bra, Liam hade feber igår coch sov väldigt mycket, men idag är han pigg som en lärka igen  =).
Jag har spenderat dagen på jobbet och haft en fantastiskt dag, gjorde själv 117.000:- och det är jag STOLT över. Måste dela med mig av ett urgulligt kundpar som jag hade i går redan, jag kunde inte riktigt göra dem fullt trygga med att köpa då, men dem kom tillbaka idag och hade bestämmt sig för en säng.
Efter vi hade avslutat affären så tar jag gubben i hand först och då är han så gullig att han kramar mig och tackar för otroligt bra service, sedan gjorde gumman samma sak.
Dessa kunder är få, men jäklar vad glad man blir när man får dem och man inser att man gjort något riktigt riktigt bra. =o).

Nu ska jag ta och besöka min sjukt osköna IKEA säng, men snart kommer den nya.
Inte långt kvar nu.. =)

KRAMAR


Design....

Måste fixa min design nu, julen är slut....

Fantastiskt bra..

Idag har jag varit på jobbet och haft möte, först ett team möte mellan 8-10:30, sen ett coach möte fram till halv 1. Och båda gav mig väldigt mycket, väldigt mycket.
Och det bästa av allt är att jag kom min chef väldigt nära, det vart igentligen inte så mycket jobb snack utan mer livet i övrigt och det var så otroligt givande. Har aldrig haft sån öppen och ärligt kommunikation med en chef tidigare och det här gillar jag skarpt, för nu vet jag att det finns verkligen ingenting som jag inte kommer att kunna berätta för honom =). 

Nog om jobb snack. Idag vid 1 tiden så hade jag en tid hos min kiropraktor. Jag har fortfarande väldiga problem med ryggen, otroligt spänd, överrörlig i ländryggen och spänningar upp mot nacken. Han knåade ut en hel del knutar och tröck bort smärta från nacken. Sen fick jag nu med mig några övningar som jag ska utföra varje dag i 1 månad, efter det ska jag träffa honom igen för att se om det blivit bättre och få lite mer övningar. =)
Ska göra några övningar snart hade jag tänkt.

Imorgon ska jag lämna in bilen för toning uppe på Bilia Haga Norra, jag dilade till mig det när vi köpte bilen.
(så slipper jag göra det själv. Jag är ju trots allt utbildad inom solfilm på bilar så jag kommer att vara petig vill jag lova)
Sen efter det bär det av till jobbet för att ha en fantastisk fredag =). 

Kan meddela att vi nu har två rum i stort sett klara i källaren eller till och med tre om man räknar med den lilla hallen precis nedanför trappan. 
Marcus har varit så duktig och satt upp en massa hyllor till alla våra saker och fixat en arbetsbänk till verktyg mm. =)

Det är riktigt riktigt fint där nere nu =)

Nu är det dags för mig att äta en smörgås, träna och sen gå och sova tidigt.

KRAMAR anka
  


RSS 2.0