Tror det är Andar hemma hos oss..

Eller inte, men det här hände oss igår kväll!!! 
Jag släcker allt utom granen och en ljusstake i vardagsrummet för att sen gå och sova.
Efter några sekunder i sovrummet känner jag mig törstig, så knallar in i köket, där jag ser ena lampan som är tänd.
Börja då fundera i banorna: släckte jag inte den lampan? Kom fram till att mjo det gjorde jag.
Men precis innan jag hinner släcka den så släcks den av sig själv. Då började jag känna efter att något är fel, så jag drar som en avlöning in i sovrummet.
Där Marcus frågar varför det är tänt i köket, samma sekund som han säger det så börjar den lampan att släckas/tändas vart eftersom av sig själv..
Båda vi blir haft oroliga kan jag säga, Marcus ska då tända lampan i hallen, men det händer inget förutom att alla 3 lamporna i hallen bara glöder. Då ser jag att granen har slocknat och jusstaken. Nu kan jag meddela att jag är lagom skrajj, men tänker samtidigt det måste finnas en förklaring, så jag ringer min far halv 12 på natten för att kolla möjiga elfel.
Han frågar massa frågor, låter lite orolig och tillslut frågar han om någon av våra 3 faser gått, vi gick och kikade men alla var hela.
Marcus åkte till och med för att köpa nya proppar för säkerhets skull, men det hände inget. Klockan hinner bli strax efter 12 innan vi ringer Fortum för att kika om det är något fel i området, men det var det inte heller. Men hon skulle skicka en tekniker på det inatt för att vara på säkra sidan. För pappa trodde verkligen på att det var att vi bara fick ström in i 2 faser och inte den 3:e, vilket gör att det glöder och lever sitt eget liv på lampor mm.
Imorse när vi vaknade så lös granen och lite annat, så det var alltså fel på 1 fas in i huset.
TACK och lov så fick jag en förklaring till detta "spökeri", för på min lunch rast igår så pratade jag med en på jobbet, där hon berättade att hennes lägenhet är "hemsökt av andar". Så ni kan ju gisa hur nära jag var på att SKITA ner mig när lamporna började leva sitt eget liv här hemma igår. 
HaHa. *bjuder på den, jo jag är lite nojjig av mig som person ;)*
 
KRAMAR


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahaha Jag hade oxå kutat som en avlöning! Jag förstår att du var rädd!! Puss på dig gumms

2010-12-11 @ 19:15:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0